Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

Lorenini raskošni deserti nikog ne ostavljavaju ravnodušnim

foto: Tomislav Miletić/Pixsell
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog 'Daj kolačić' autorice Lorene Mihelčić finalist je u kategoriji Slastice i ima šansu postati sljedeća Gastro zvijezda!

Lorena Mihelčić slastice s bloga Daj kolačić sprema s mnogo zanosa, radosti i  ljubavi, a svojim čitateljima svakodnevno prenosi svoja znanja i olakšava im izradu deserata. Blog je pokrenula na nagovor prijatelja: “Nikada nisam ni razmišljala o tome, no kako sam svakom objavom slastica dobivala strašno puno upita za recepte u inbox, prihvatila sam njihov prijedlog i jednostavno otvorila blog gdje su objedinjene moje fotografije i postupak izrade određenih deserata.“

Lorenine slastice su prava umjetnička djela - izgled i dekoracija dovedeni su do savršenstva, kao u nekim od najprestižnijih slastičarni u svijetu. Sirova veganska torta od šumskog voća, Mousse torta od tamne čokolade i praline paste, Marcipan Mozart kuglice, samo su neki od zanimljivih i slasnih recepata s bloga Daj kolačić.

 | Author: Tomislav Miletić/Pixsell foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Daj kolačić je blog specijaliziran upravo za slastice. “Na blogu ni nemam drugih jela osim slastica. Nekako sam se opredijelila baš za to, jer se nisam htjela gubiti i lutati u području koje mi nije toliko atraktivno poput slatkoga! Tako da se tamo može naći mnogo deserata raspoređenih po vrstama ili načinu prezentacije.”

Kreativnost i inovativnost u izradi slastica vidljivi su i na inspirativnom Instagram profilu, a sigurni smo da ćeš na njemu pronaći inspiraciju i nova znanja za izradu neodoljivih deserata. Brzim klikom na gastro-zvijezda.hr svoj glas možeš dati ovom blogu i pogurat ga prema završnici natjecanja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.