Lupo, jabučni sok bistri

Hrvatski proizvođač domaćih sokova iz okolice Velike Gorice pod nazivom Lupo svijetli je primjer kako se uz dobru ideju i mnogo truda može stvoriti uspješan domaći proizvod.
Vidi originalni članak

Lupo danas u svojoj ponudi ima cijeli niz proizvoda, od kojih se posebno ističe široka paleta voćnih sokova. Redom je riječ o 100 % voćnim sokovima, a ovom smo prilikom kušali "klasik" među njima – bistri jabučni sok.

Organoleptički Lupo bistrom jabučnom soku teško je naći zamjerku. Krasi ga bogata zlatna boja, dok se na nosu osjete čisti i vrlo svježi mirisi koji asociraju na "bakin" svijet pečenih jabuka. I u ustima dominiraju bogate i pune arome jabuke savršeno uravnotežene prirodne slatkoće. Ujednačeni jabučni okusi osjećaju se kroz cijeli gutljaj zbog čega ispijanjem soka prevladava osjećaj kao da konzumirate tekuće jabuke.

U svom sastavu Lupo bistri jabučni sok sadrži jabuke, L –askorbinsku kiselinu (vitamin C) koji služi kao antioksidans te limunsku kiselinu kao regulator kiselosti. Ljubitelji prirodnih voćnih sokova svakako će uživati u ispijanju ovog soka.

Posjeti Gastro.hr