Špajza 12. ožujka 2014.

Lupo, jabučni sok bistri

lupo sok.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Hrvatski proizvođač domaćih sokova iz okolice Velike Gorice pod nazivom Lupo svijetli je primjer kako se uz dobru ideju i mnogo truda može stvoriti uspješan domaći proizvod.

Lupo danas u svojoj ponudi ima cijeli niz proizvoda, od kojih se posebno ističe široka paleta voćnih sokova. Redom je riječ o 100 % voćnim sokovima, a ovom smo prilikom kušali "klasik" među njima – bistri jabučni sok.

Organoleptički Lupo bistrom jabučnom soku teško je naći zamjerku. Krasi ga bogata zlatna boja, dok se na nosu osjete čisti i vrlo svježi mirisi koji asociraju na "bakin" svijet pečenih jabuka. I u ustima dominiraju bogate i pune arome jabuke savršeno uravnotežene prirodne slatkoće. Ujednačeni jabučni okusi osjećaju se kroz cijeli gutljaj zbog čega ispijanjem soka prevladava osjećaj kao da konzumirate tekuće jabuke.

U svom sastavu Lupo bistri jabučni sok sadrži jabuke, L –askorbinsku kiselinu (vitamin C) koji služi kao antioksidans te limunsku kiselinu kao regulator kiselosti. Ljubitelji prirodnih voćnih sokova svakako će uživati u ispijanju ovog soka.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.