Na Praznik rada očekuje vas pravi spektakl na Bundeku

Ivan Rebic/ PIXSELL
Atmosfera na Chill&Grillu, najvećem festivalu klope cuge i mjuze užarit će se za Praznik rada, kada Podravka radi plesno-kulinarski show, a youtuberi stižu na JoomBoss meetup.
Vidi originalni članak

Na trećem Chill&Grillu, velikom festivalu klope, cuge i mjuze na Bundeku, sve do petka imate priliku probati internacionalna jela s roštilja, svaki dan od 12 do 24 sata. Podravka, glavni sponzor, za Praznik rada, 1. svibnja, priprema veliki zajednički stol. Podravkini chefovi dat će prijedloge jela koja se mogu lako pripremiti u prirodi (kampiranje, roštiljanje). Uz to, Podravka priprema grah za sve, koji će dijeliti posjetiteljima od 13 do 14 sati.

Lino vas od 16 sati poziva na JoomBoos meet up ispred Lino slatke kućice, kamo stižu Leon, Petra, Nika Pavičić, Borna Rastović, Filip Rebrović, TheSikrt, Bruno Lukić i ostali. Vidjet ćemo koje su njima palačinke najbolje - s Lino Ladom Gold, obogaćenom s puno sjeckanih i prženih lješnjaka, ili palačinke punjene Lino Lada nugatom ili Lino Lada kokos namazom, koji je ujedno za one alergične na gluten dobra bezglutenska slastica.

Nakon toga sele se u JoomBoos kućicu, gdje će Petra i TheSikrt potpisivati svoje knjige. No to nije sve. Podravka radi i veliki plesno-kulinarski show te u 17 sati na Bundek dovodi plesače Helenu Janjušević i Marka Mrkića, a možda ćemo otkriti i kako se snalaze s kuhačom u ruci.

Više informacija na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr. 

New Experience
Danas su na meniju okusi Azije, a sutra Afrike. U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience danas možete isprobati Sweet&chill piletinu u sezamu, Teriyaki piletinu s rižom te Wok Asia, a na Praznik rada u ponudi će biti kobasica Boerewors, kotlet South Africa, Bunny Chow sandwich... Tu je još 12 vrhunskih restorana koji pripremaju jela sa žara. 

Eco zona
Chillout zona idealna je za izležavanje, ispijanje koktela i slaganje kulise za Insta story. Najmlađi se mogu upustiti u avanture u Kids zoni s adrenalinskim parkom, a u potpuno novoj Eco zoni upoznajte se s projektom elektromobilnosti URBAN E - prvom javnom mrežom električnih punionica, koji predstavljaju Grad Zagreb i Petrol. Možete se i provozati fantastičnim Mitsubishi Outlander Plug in Hybridom. 

Atraktivni okomiti vrtovi

U vrtnoj Pevec zoni s atraktivnim okomitim vrtovima posjetitelji mogu saznati koji su tip grill majstora i osvojiti nagrade. U Pevec zoni saznajte jeste li Homo ćevapus ili Tipus za ekipus. Pic-pic pac pravi  je obiteljski čovjek koji se prilagođava ukusu gostiju. Možda ste i Tele na gradele ili, pak, Stari žar-roštilj-majstor. 

Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr. 


SPONZORI

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a restoran Jack’s wings&things fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i Servis za sendviče Zvijezda majoneze, American Donut pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Posjeti Gastro.hr