Špajza 30. travnja 2019.

Na Praznik rada očekuje vas pravi spektakl na Bundeku

foto: Ivan Rebic/ PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Atmosfera na Chill&Grillu, najvećem festivalu klope cuge i mjuze užarit će se za Praznik rada, kada Podravka radi plesno-kulinarski show, a youtuberi stižu na JoomBoss meetup.

Na trećem Chill&Grillu, velikom festivalu klope, cuge i mjuze na Bundeku, sve do petka imate priliku probati internacionalna jela s roštilja, svaki dan od 12 do 24 sata. Podravka, glavni sponzor, za Praznik rada, 1. svibnja, priprema veliki zajednički stol. Podravkini chefovi dat će prijedloge jela koja se mogu lako pripremiti u prirodi (kampiranje, roštiljanje). Uz to, Podravka priprema grah za sve, koji će dijeliti posjetiteljima od 13 do 14 sati.

 | Author: Ivan Rebic/ PIXSELL foto: Ivan Rebic/ PIXSELL Lino vas od 16 sati poziva na JoomBoos meet up ispred Lino slatke kućice, kamo stižu Leon, Petra, Nika Pavičić, Borna Rastović, Filip Rebrović, TheSikrt, Bruno Lukić i ostali. Vidjet ćemo koje su njima palačinke najbolje - s Lino Ladom Gold, obogaćenom s puno sjeckanih i prženih lješnjaka, ili palačinke punjene Lino Lada nugatom ili Lino Lada kokos namazom, koji je ujedno za one alergične na gluten dobra bezglutenska slastica.

 | Author: Danijel Berkovic/PIXSELL foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

Nakon toga sele se u JoomBoos kućicu, gdje će Petra i TheSikrt potpisivati svoje knjige. No to nije sve. Podravka radi i veliki plesno-kulinarski show te u 17 sati na Bundek dovodi plesače Helenu Janjušević i Marka Mrkića, a možda ćemo otkriti i kako se snalaze s kuhačom u ruci.

 | Author:

Više informacija na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr. 

New Experience
Danas su na meniju okusi Azije, a sutra Afrike. U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience danas možete isprobati Sweet&chill piletinu u sezamu, Teriyaki piletinu s rižom te Wok Asia, a na Praznik rada u ponudi će biti kobasica Boerewors, kotlet South Africa, Bunny Chow sandwich... Tu je još 12 vrhunskih restorana koji pripremaju jela sa žara. 

 | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL Eco zona
Chillout zona idealna je za izležavanje, ispijanje koktela i slaganje kulise za Insta story. Najmlađi se mogu upustiti u avanture u Kids zoni s adrenalinskim parkom, a u potpuno novoj Eco zoni upoznajte se s projektom elektromobilnosti URBAN E - prvom javnom mrežom električnih punionica, koji predstavljaju Grad Zagreb i Petrol. Možete se i provozati fantastičnim Mitsubishi Outlander Plug in Hybridom. 

 | Author: Robert Anić/PIXSELL foto: Robert Anić/PIXSELL Atraktivni okomiti vrtovi

U vrtnoj Pevec zoni s atraktivnim okomitim vrtovima posjetitelji mogu saznati koji su tip grill majstora i osvojiti nagrade. U Pevec zoni saznajte jeste li Homo ćevapus ili Tipus za ekipus. Pic-pic pac pravi  je obiteljski čovjek koji se prilagođava ukusu gostiju. Možda ste i Tele na gradele ili, pak, Stari žar-roštilj-majstor. 

 | Author: Robert Anić/PIXSELL foto: Robert Anić/PIXSELL Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr. 


SPONZORI

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a restoran Jack’s wings&things fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i Servis za sendviče Zvijezda majoneze, American Donut pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.