Najljepše pite svijeta velike njemačke majstorice

Screenshoot
Njemačka umjetnica, kuharica i fotografkinja Karin Pfeiff Boschek s internetskom je publikom odlučila podijeliti genijalne kreacije u obliku slatkih i slanih pita. Samo jedan pogled na njezin Instagram profil i mi smo ostali u potpunosti oduševljeni...
Vidi originalni članak

Jesensko doba bogato slatkim jabukama, kruškama, gljivama i bundevama zasigurno je među omiljenim godišnjim dobima talentirane njemačke umjetnice Karin Pfeiff Boschek.

 

Gastro umjetnica Krušne majstorije slovenske pekarice

 

Naime, ova je kreativna kuharica i fotografkinja najprije pokrenula blog sa svojim suprugom, a zatim je svoj talent u izradi pita odlučila pokazati i na Instagramu.

 

Njezine pite nisu obične pite na kakve smo navikli, riječ je o pravim malim remek djelima koja zahtijevaju sate i sate truda i mašte. Karin na Instagramu dijeli fotografije snimljene prije pečenja i nakon pečenja tako da se na istima mogu vidjeti baš svi detalji.

 

Stvorene za ljeto Slane pite spajaju sezonske plodove i omiljene sireve

 

Zavirili smo na Karinin profil i oduševili se, a vama savjetujemo isto. U nastavku donosimo naše favorite, a ostatak možete pogledati na Instagram profilu Karin Pfeiff Boschek.

 

Posjeti Gastro.hr