Najukusniji sendviči su u Zvijezdinom "Servisu za  sendviče"

Thinkstock
Na Zagreb Chill&Grill festivalu od 27. 4. do 1. 5.  održat  će se i Zvijezdin kuharski show  na kojem će se pripremati, a potom i degustirati ukusni sendviči spravljeni prema recepturama iz cijelog svijeta
Vidi originalni članak

Zamislite sočnog ljepotana  koji u sebi između dvije kriške kruha ima šunku, naribani sir, jaja, bešamel, salatu ... no, nešto mu nedostaje! Hm? Pa sendvič je bez veze, kad nema Zvijezda majoneze... 

A najukusniji sendviči ovog će se vikenda pripremati na Bundeku gdje se održava Zagreb Chill&Grill festival na kojem od 27. 4. do 1. 5. kuhaju najbolji hrvatski chefovi, sviraju vrhunski domaći bendovi i piju se prava domaća craft piva. No, to nije sve. Svi su pozvani na Zvijezdin kuharski show  gdje će se pripremati, a potom i degustirati ukusni sendviči spravljeni prema recepturama iz cijelog svijeta.   

Zvijezda će od subote, 28. 4. do 1. 5. od 12.15 do 13 sati u sklopu Zagreb Chill&Grilla imati svoj "Servis za sendviče" na kojem će se izmjenjivati gastro stručnjaci i učenici. Posjetitelji će saznati kako pripremiti savršeni brzi obrok s okusom Francuske, Tajvana, Brazila i neizostavne Zvijezda majoneze jer ipak Hrvati najbolje znaju da je sendvič bez veze kad nema Zvijezda majoneze. 

Na prvom Zvijezdinom "Servisu za sendviče" u subotu će posjetiteljima ukusne sendviče pripremiti Lana Klingor Mihić s učenicima Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb. Nakon Lane,  u nedjelju, 29. 4. kulinarska zvijezda bit će Darko Kontin s profesorima Stipanom Tomjenovićem i Ivanom Gagrom te njihovim učenicima. 

Oni koji na Budek navrate u ponedjeljak, 30. 4. ukusne sendvič delicije iz raznih krajeva Hrvatske pripremat će im profesor Mato Đurović i učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb, a 1. svibnja Vedran Bošković otkrit će brazilske sendvič delicije sa Zvijezda majonezom.   

Your browser doesn’t support HTML5 video

Festival Zagreb Chill&Grill traje od 27.4. do 1.5. na Bundeku Organizator festivala je Gastro.hr, Glavni medijski partner: 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, ostali partneri su: Pevec, Jamnica - službena voda festivala, Tele2, Labud, Kisko i Permetal, Dukat President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, NESCAFÉ i TOI TOI.  

 

Posjeti Gastro.hr