Svi na bundek! Danas na Chill & Grillu: Azija! Bacite oko na sjajan sendvič s pitetinom Na Bundeku se jučer uživalo u okusima Europe, točnije specijalitetima Njemačke, Slovačke, Češke i ostatka regije. Na Zv… Špajza
Chill&Grill 2019. Chill&Grill majstori: Podravkini chefovi daju savjete kako najbolje grilati U studiju u kojem su nastajale legendarne epizode s Ivom Serdarom i Stevom Karapandžom, imali smo čast sudjelovati u pr… Špajza
chillajte & grillajte U srcu Europe grilaju se kobasice i svinjetina Gastro putovanje kontinentima završavamo u susjedstvu, u centru Europe. Neke od spomenutih specijaliteta moći ćete ispr… Špajza
Chill& Grill 2019. Što donosi Chill&Grill: Steakovi, tacosi i kokteli najvažniji su dio južnoameri… Argentinski odresci, slasni tacosi, dobro začinjeni tanjuri šarene hrane i okusima bogati umaci najveći su dio kulture … Špajza
chillajte i grillajte Na Bundeku će grillati i chef Marin Rendić Na Chill&Grillu roštiljat će i Marin Rendić, vlasnik i glavni chef Bistroa Apetit... Špajza
Chill&Grill 2019. Pronađite ih na Bundeku: Kitchen&Grill Plac otkriva recept za savršenu marinadu… Uoči Chill&Grilla, najvećeg festivala klope, cuge i mjuze, u kuhinji restorana Plac saznali smo recept za genijalnu mar… Špajza
Chill&Grill 2019. Kineski grill party na Bundeku - slatko kiseli okusi otvorene vatre Ususret ovogodišnjem Chill&Grillu, donosimo vam zanimljivosti o najpopularnijoj svjetskoj kuhinji. Špajza
Chill& Grill 2019. Submarine ponosno predstavlja jedinstveni burger - imamo i recept! Kao i svake godine održavanja vašeg omiljenog festivala, Submarine je opet na Chill & Grillu i opet nam donosi nešto no… Špajza
Azija, Afrika, Amerika... Dani internacionalne kuhinje: Chill&Grill 3.0 New Experience! Ove ćemo vas godine na Chill&Grill festivalu okusima odvesti na put oko svijeta. Dođite na Bundek i otkrijte kako se gr… Špajza
Chill&Grill 3.0 Chill&Grill 3.0 New Experience - novi i bogatiji festival klope, cuge i mjuze Na zagrebačkom parku Bundek od 27.4. do 1.5. održava se treći po redu festival klope, cuge i mjuze, ovaj put u novom ru… Špajza
festival klope, cuge i m… Preostalo je manje od mjesec dana do Zagreb Chill&Grilla! Obećavgamo vam pet dana dobre zabave, gostovanje poznatih chefova, izvrsnu ponudu hrane i piva, gastronomske izlete na … Špajza
imamo recept! Australci rade najbolje kobasice na grillu - evo zašto! Plaža, vjetar u kosi, zvuk valova i miris slasnog grilla u zraku. Grillanje u Australiji zvuči kao omiljeni događaj baš… Špajza
chillajte & grillajte SAD - zemlja u kojoj je grill najvažnija sporedna stvar Gotovo pa ni nema hollywoodskog filma bez scene s grilom. Kreirali su savršenu sliku obiteljskog života u predgrađu koj… Špajza
duga tradicija Braai: Kako se grilla na jugu Afrike Roštilj je izmišljen prije gotovo dva milijuna godina na samom jugu Afrike, kada je Homo erectus imao problem sa žvakan… Špajza
foto pregled Pogledajte kako smo mi proveli 2018. godinu Iza nas je dinamična godina koju su obilježili izvanredni food blogeri, mnoštvo dobre hrane i Zagreb Chill&Grill festiv… Špajza
Upišite UTU! Ugostiteljsko-turističko učilište: Škola sa stoljetnom tradicijom Najstarija strukovna škola te vrste u regiji ističe se izvrsnim nastavnim kadrom, brojnim uspjesima na natjecanjima, al… Špajza
Zagreb Chill&Grill Drugi zagrebački Chill&Grill je posjetilo rekordnih 60.000 ljudi Roštiljali su chefovi David Skoko i Priska Thuring, pjevali su Jura Stublić & Film te Letu Štuke. Popilo se 27.000 lita… Špajza
Zagreb Chill&Grill Zagreb Chill&Grill posjetilo je 60 000 ljudi Drugi Zagreb Chill&Grill zbogprošlogodišnjeg je uspjeha produženza još jedan dan pa je ovegodine žario i palio Bundekom… Špajza
Zagreb Chill&Grill 2018. Završio je najbolji festival roštilja Zagreb Chill&Grill oduševio je najslasnijim grillom poznatih chefova, najvećim izborom craft piva, najzabavnijim koncer… Špajza
Zagreb Chill&Grill Fantastična atmosfera, klopa, cuga i mjuza! Pripremali su se brazilski sendviči, a Zoran Delić je oduševio janjećim kotletima na sjevernoafrički, marokanski način.… Špajza