Špajza 29. ožujka 2019.

Chill&Grill 3.0 New Experience - novi i bogatiji festival klope, cuge i mjuze

gastro postao gastro.24sata.hr
Na zagrebačkom parku Bundek od 27.4. do 1.5. održava se treći po redu festival klope, cuge i mjuze, ovaj put u novom ruhu.

Megapopularni Chill&Grill uskoro stiže kao Chill&Grill 3.0 'NEW EXPERIENCE' festival, bogatiji i zamašniji u svakom pogledu. Ta najveća platforma gastro, chill&music sadržaja u Hrvatskoj prostirat će se na još većoj površini od prošlogodišnje, a vizualni identitet ovog jedinstvenog spektakla u skladu je s aktualnim trendovskim konceptom doživljaja hrane, glazbe i relaksacije koji nude potpuno nova iskustva.

 

 | Author: Petar Glebov/Pixsell foto: Petar Glebov/Pixsell

Chill&Grill 3.0 'NEW EXPERIENCE' trajat će punih pet dana, svaki dan od 12.00 do 24.00 što će svakako obradovati sve vas koji uz dnevne obaveze želite probati novu gastro poslasticu, odmoriti u hladovini ili poslušati vrhunsku glazbu.  

 

 | Author: Marko Lukunic/PIXSELL foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

U zelenilu pored jezera Bundek ovogodišnji Chill&Grill 3.0 'NEW EXPERIENCE' svojom će vas ponudom naprosto namamiti da u pet dana bogatog programa pronađete sadržaj kao stvoren za sebe. Novo izdanje najvećeg hrvatskog chill&grill eventa vodi vas na nezaboravno street food putovanje u kojem ćete moći okusiti interkontinentalne kuhinje na grillu i probati sva jela koja se na žaru peku u Aziji, Africi, Americi, Srednjoj i Južnoj Europi.

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

 

Delicije dalekih krajeva pripremat će brojni hrvatski chefovi, a što će se sve egzotičnog i drugačijeg naći na meniju otkrivat ćemo tijekom sljedećih tjedana. Za sve vas koji želite upoznati i neobične specijalitete s roštilja regionalne hrvatske kuhinje izbor će biti jako velik. Naći će se tu nevjerojatno dobrih recepata iz Like, Gorskog Kotara, Zagorja, Slavonije, otoka i Dalmacije, a sve će to stići iz kuhinja nekih od najboljih domaćih restorana.  

 

 | Author: Davor Visnjic/PIXSELL foto: Davor Visnjic/PIXSELL

 

Chill&Grill 3.0 'NEW EXPERIENCE' donosi brojne novitete i u chill zoni. Pet punih dana novih iskustava u prozračnoj, ugodnoj i urbano uređenoj površini najljepšeg parka u Zagrebu idealan su odmor nakon radnog dana ili tijekom vikenda.

Ultimativna relaksacija uz jezero na ležaljkama, prostirkama i dekici svidjet će vam se bez obzira dođete li sami ili u društvu. Za vaše najmlađe osmišljen je i novi koncept Kids zone u kojoj će djeca moći uživati u brojnim igrama i interaktivnim radionicama uz stručne voditelje. Novo uređena travnata Chill zona kao stvorena je za vas ako se volite izležavati, popiti kavu, složiti kulisu za Insta story ili samo naprosto uživati u suncu.

 

 | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL

 

U večernjim satima ona se pretvara u romantičnu u kojoj se možete opustiti i isprobati ponudu koktela i poslušati neki od top bendova koje ove godine ugošćuje Chill&Grill 3.0 'NEW EXPERIENCE'. Svirat će vam uistinu odlična glazba cijeli dan, a navečer vas očekuje pravi glazbeni spektakl – TBF, Kojoti, Nipplepeople, Soulfingers i drugi. 

 

 | Author: Petar Glebov/Pixsell foto: Petar Glebov/Pixsell

 

U narednim danima i tjednima otkrivamo brojne informacije o najboljem i najvećem festivalu klope, cuge i mjuze koji ove godine dolazi u novom i bogatijem izdanju. 

Više informacija na gastro.hr, Facebook eventu i službenoj stranici.

 | Author: 24sata foto: 24sata

*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.