Chill&Grill 3.0 Ovako smo proveli posljednjih tjedan dana na Bundeku... Donosimo vam kratki pregled svih zbivanja na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu... Špajza
chill&grill 3.0 Ove godine na Bundeku grila i ekipa Starog Puntijara Prvi maj provedite na Bundeku, gdje se chilla i grilla bez prestanka. Uživajte u suncu, brojnim događanjima, pivu, ko... Špajza
Chill&Grill 2019. Super recepti s Bundeka: Fini azijski sendviči i 'party' wok Danas smo na Chill&Grillu zagrijavali za sutrašnju proslavu Praznika rada, kada su na meniju afrička jela s grilla i ... Špajza
Chill&Grill 2019. Bistro Deno na Bundeku nudi kotlovinu, ali i burger s dvostrukim zadovoljstvo... U blizini križanja Ljubljanske avenije i ulice Dragutina Golika, u Maceljskoj ulici 21 nalazi se bistro “DENO”, obite... Špajza
Chill&Grill 3.0 Kod Graše na Bundek na izvrsna rebarca i odležani ramstek U razgovoru s vlasnikom zabočkog restorana Grašo, nekoliko dana prije početka Chill&Grilla, čuli smo kako su nadaleko... Špajza
Chill&Grill 3.0 Svi na Bundek: Zagrijavamo se za Praznik rada uz okuse Azije Dođite na Chill&Grill, veliki festival klope, cuge i mjuze na Bundeku i isprobajte specijalitete koji se na roštilju ... Špajza
Chill&Grill 2019. American Donut FOOD WOOD - omiljena peciva i sendviči čekaju vas na Bundeku Slasni sendviči i peciva samo su dio njihove ponude, a na ovogodišnjem Chill&Grillu predstavit će se s vlastitom kući... Špajza
Chill&Grill 2019. Kuća dobre hrane - festivalska mesna poslastica na Bundeku Na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu već treći od sedam dana grilla i ljubiteljima festivala omiljena Kuća dobre hra... Špajza
Chill&Grill 3.0 Danas na Bundeku: Njemačke kobasice i piletina u pivu Danas na Bundeku: Njemačke curry kobasice i piletina u pivu Jučer nas je Chill&Grill odveo u Južnu Ameriku, a danas m... Špajza
Svi na bundek! Danas na Chill & Grillu: Azija! Bacite oko na sjajan sendvič s pitetinom Na Bundeku se jučer uživalo u okusima Europe, točnije specijalitetima Njemačke, Slovačke, Češke i ostatka regije. Na ... Špajza
chill&grill 3.0 Drugi dan festivala na Bundeku u znaku južnoameričkog grilla Na Bundeku je sve što vam treba - dobra hrana, cuga, mjuza i neodoljvi miris grilla... Špajza
Chill&Grill 3.0 TBF probio led na Chill&Grillu, a danas vam pripremamo... Legendarni splitski bend TBF u subotu navečer zagrijao je atmosferu na otvorenju trećeg Chill&Grill festivala na zagr... Špajza
Chill&Grill 3.0 Chill&Grill: Kako je festival počeo i što nas sve čeka Danas je na zagrebačkom Bundeku počeo treći, još veći i bolji, festival Chill&Grill! Špajza
Chill&Grill 3.0 Veliki vodič: Na Bundeku ćemo chillati i grilati tjedan dana... Od ove subote do sljedećeg petka na Bundeku uživajte u vrhunskoj klopi, cugi i mjuzi. Cijene su vrlo pristupačne, a u... Špajza
Chill&Grill Korejski pork belly skewer by Marko Palfi Na ovogodišnjem festivalu najbolje svjetske hrane ponovo nam je u gostima sjajni Marko Palfi koji će nam spremiti neš... Špajza
Chill&Grill 2019. Chill&Grill majstori: Podravkini chefovi daju savjete kako najbolje grilati U studiju u kojem su nastajale legendarne epizode s Ivom Serdarom i Stevom Karapandžom, imali smo čast sudjelovati u ... Špajza
Bundek, 27.4.-1.5. Isprobali smo što na Chill&Grill donosi Pod Zidom i jedva čekamo da isprobate Još nas samo nekoliko dana dijeli do najvećeg festivala cuge, klope i mjuze koji će se od 27. travnja do 1. svibnja o... Špajza
chillajte & grillajte U srcu Europe grilaju se kobasice i svinjetina Gastro putovanje kontinentima završavamo u susjedstvu, u centru Europe. Neke od spomenutih specijaliteta moći ćete is... Špajza
odbrojavamo Još samo tjedan dana do novog Chill & Grilla! Pripremite se, lansiranje u svijet vrhunske gastronomije i još bolje zabave počinje sljedeće subote! Špajza
Chill&Grill 3.0 Otkrivamo vam koji će chefovi grilati na Bundeku Treći Chill&Grill počinje već u subotu, 27. travnja, a mi ne možemo dočekati odlične cooking showove... Špajza