Chill&Grill 3.0 New Experience ove godine traje čak sedam dana, do 3. svibnja, tijekom kojih će svi posjetitelji moći uživati u odličnoj hrani i piću te dobroj glazbi. Posvećen je internacionalnoj kuhinji, stoga je ponuda daleko šira od standardnih jela s roštilja. Svaki dan možete isprobati nešto novo, pratiti naše cooking showove, a navečer uživati u koncertima mladih nada i nekih od najvećih imena glazbene scene.
Ovako smo započeli festival…
Prvi smo dan, unatoč najavama kako će vrijeme biti loše, proveli veselo i sunčano. Nakon što je festival otvorio urednik portala Gastro.hr Domagoj Jakopović Ribafish, glavnu su riječ na pozornici preuzele blogerice Željka i Ena, koje su pripremile nekoliko desetaka izvrsnih sendviča. Budući da je cijeli današnji dan posvećen kuhinji Sjeverne Amerike, u sendviču su bile mesne okruglice s grilla, umak od rajčice te umak od Zvijezda majoneze.
Potom je kuhao prvi ovogodišnji celebrity chef, glavni kuhar The Gardena, Marko Palfi. Na Chill&Grillu kuha od samog početka, a ovog se puta odlučio za juneći brisket i kremastu salatu od krumpira, vlasca, Zvijezda majoneze i senfa. Sve su se porcije ekspresno razgrabile i izvrsno su pristajale uz pivo pivovara Kaltenberg i Medvedgrad.
Slijed odličnih cooking showova nastavila je youtuberica Gloria Berger, koja je u suradnji s Podravkom pripremala izvrstan burger. Ubacila je puno luka, bogat sloj ketchupa i majoneze i začinila stvar blagim ajvarom. Njeni su obožavatelji potom prionuli na testiranje, a najbrži su nagrađeni i poklon paketom Podravke i JoomBoosa.
Ovako nastavljamo Chill&Grill…
Uzbudljiv prvi dan Chill&Grilla nastavljamo obilaskom čak 13 restorana, uživanjem u pivu, izležavanjem u Chill zoni i iščekivanjem koncerata. Od 17.15 će vas zabavljati DJ Fiddly Digits, a od 19.30 novi hrvatski bend Mel Camino. U 21 sat pozornicu će preuzeti TBF i obilježiti početak trećeg izdanja našeg festivala na najbolji mogući način.
Vidimo se na Bundeku!
Chill&Grill 3.0 New Experience
Chill&Grill 3.0 New Experience U konceptu po imenu New Experience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Let 3, Nipplepeoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih.
Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.
Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih!
Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.
Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.
U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.
Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.
Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.
Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.
Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.
Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.