Špajza 30. travnja 2019.

Svi na Bundek: Zagrijavamo se za Praznik rada uz okuse Azije

foto: Marko Prpić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Dođite na Chill&Grill, veliki festival klope, cuge i mjuze na Bundeku i isprobajte specijalitete koji se na roštilju peku u Aziji. Sve do petka možete uživati i u drugim internacionalnim okusima s grilla, svaki dan od 12 do 24 sata.

Danas do 15 sati zabavlja nas DJ G.O.C. (Soul shadows) u „Jack's Music Experience“. U Zvijezdinom Servisu za sendviče u 15 sati poznati će hrvatski blogeri pripremati carsko meso u bao bun pecivu, a cooking show Šumski kuhar donosi vam recepte iz šume sa samoniklim biljem. Ako tada radite, poslije posla ne propustite party food ideje Podravkinog chefa Mišela Tokića u 17:15. Od 18 sati za dobru je glazbu ponovno zadužen DJ G.O.C., a u 19:30 za vas sviraju mlade nade, novi hrvatski bend U pol' 9 kod Sabe, a u U 20:45 počinje plesno ludilo uz Croshuffle. 

 | Author: U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience danas možete isprobati azijske specijalitete - Sweet&chill piletinu u sezamu, Teriyaki piletinu s rižom te Wok Asia, a čeka vas i slasna ponuda još 12 vrhunskih restorana. 

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL Sutra, na Praznik rada očekuju vas okusi Afrike. Festival svoja vrata ovaj put otvara već u 10 ujutro. Za vas će kuhati David Skoko, kao i Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić, kojima će se u 14 sati pridružiti talentirani pjevači Dino Jelusić i Tara Thaller. U 17 sati očekuje vas i plesno-kulinarski show by Podravka s plesačima Helenom Janjušević i Markom Mrkićem, a navečer prava glazbena poslastica - koncert Soulfingersa u 21 sat. Raspored pratite na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr.

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL Svaki dan možete uživati u Chill zoni koja je kao stvorena za izležavanje, ispijanje koktela i slaganje kulise za Insta story. Najmlađi se mogu upustiti u avanture u Kids zoni s adrenalinskim parkom, a u potpuno novoj Eco zoni upoznajte se s projektom elektromobilnosti URBAN E - prvom javnom mrežom električnih punionica, koji predstavljaju Grad Zagreb i Petrol.

 | Author: Robert Anić/PIXSELL foto: Robert Anić/PIXSELL Možete se i provozati fantastičnim Mitsubishi Outlander Plug in Hybridom. U vrtnoj Pevec zoni s atraktivnim okomitim vrtovima posjetitelji mogu saznati koji su tip grill majstora - jeste li Homo ćevapus ili Tipus za ekipus. Pic-pic pac pravi  je obiteljski čovjek koji se prilagođava ukusu gostiju. Možda ste i Tele na gradele ili, pak, Stari žar-roštilj-majstor. 

POGLEDAJTE VIDEO

Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr. 

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko dmaće svježe meso za svjetske specijalitete.

 | Author: Ivan Rebic/ PIXSELL foto: Ivan Rebic/ PIXSELL Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.