Chill&Grill 3.0 Svi na Bundek: Zagrijavamo se za Praznik rada uz okuse Azije Dođite na Chill&Grill, veliki festival klope, cuge i mjuze na Bundeku i isprobajte specijalitete koji se na roštilju pe… Špajza
Chill&Grill 3.0 Danas na Bundeku: Njemačke kobasice i piletina u pivu Danas na Bundeku: Njemačke curry kobasice i piletina u pivu Jučer nas je Chill&Grill odveo u Južnu Ameriku, a danas mož… Špajza
Chill&Grill 3.0 Veliki vodič: Na Bundeku ćemo chillati i grilati tjedan dana... Od ove subote do sljedećeg petka na Bundeku uživajte u vrhunskoj klopi, cugi i mjuzi. Cijene su vrlo pristupačne, a ula… Špajza
Chill&Grill 3.0 Otkrivamo vam koji će chefovi grilati na Bundeku Treći Chill&Grill počinje već u subotu, 27. travnja, a mi ne možemo dočekati odlične cooking showove... Špajza
Veliki majstori kuhinje Crvena riža s kaneštrelama Ivana Pažanina i Brace Sanjina Kolege i veliki prijatelji Ivan Pažanin i Braco Sanjin nedavno su udružili snage i pripremili primamljivo jelo sa školj… Recepti
Puntijar Isprobajte recepte stare najmanje dva stoljeća Zagrebački ugostitelj Zlatko Puntijar u tri je desetljeća prikupio više od 3000 kuharica i ponosni je vlasnik najveće z… Špajza
Majstori otkrili tajne Skuša s crnilom Davida Skoke i Dragana Jovanovića Prijatelji, suradnici i vrhunski chefovi, David Skoko i Dragan Jovanović otkrili su nam recept za njihovu skušu s crnil… Recepti
Tajna gastro majstora Juha od celera i krušaka Steve Karapandže Stevo Karapandža otkrio nam je tanju pripreme sjajne juhe od celera i kruške, ali i mnogo više... Recepti
3,2,1 - kuhaj! Šest izvrsnih recepata pobjedničkog para Morana Mijač i Domagoj Žulj, pobjednici RTL-ova showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!”, ljubav prema kuhanju gaje od djetinjs… Špajza