Chill&Grill 3.0
Pronađeno 9 rezultata za autora „Daniela Piskać”
Chill&Grill 3.0
Danas na Bundeku: Njemačke kobasice i piletina u pivu
Danas na Bundeku: Njemačke curry kobasice i piletina u pivu Jučer nas je Chill&Grill odveo u Južnu Ameriku, a danas mož…
Chill&Grill 3.0
Veliki vodič: Na Bundeku ćemo chillati i grilati tjedan dana...
Od ove subote do sljedećeg petka na Bundeku uživajte u vrhunskoj klopi, cugi i mjuzi. Cijene su vrlo pristupačne, a ula…
Chill&Grill 3.0
Otkrivamo vam koji će chefovi grilati na Bundeku
Treći Chill&Grill počinje već u subotu, 27. travnja, a mi ne možemo dočekati odlične cooking showove...
Veliki majstori kuhinje
Crvena riža s kaneštrelama Ivana Pažanina i Brace Sanjina
Kolege i veliki prijatelji Ivan Pažanin i Braco Sanjin nedavno su udružili snage i pripremili primamljivo jelo sa školj…
Puntijar
Isprobajte recepte stare najmanje dva stoljeća
Zagrebački ugostitelj Zlatko Puntijar u tri je desetljeća prikupio više od 3000 kuharica i ponosni je vlasnik najveće z…
Majstori otkrili tajne
Skuša s crnilom Davida Skoke i Dragana Jovanovića
Prijatelji, suradnici i vrhunski chefovi, David Skoko i Dragan Jovanović otkrili su nam recept za njihovu skušu s crnil…
Tajna gastro majstora
Juha od celera i krušaka Steve Karapandže
Stevo Karapandža otkrio nam je tanju pripreme sjajne juhe od celera i kruške, ali i mnogo više...
3,2,1 - kuhaj!