Špajza 30. travnja 2019.

Bistro Deno na Bundeku nudi kotlovinu, ali i burger s dvostrukim zadovoljstvom - evo o čemu je riječ!

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
U blizini križanja Ljubljanske avenije i ulice Dragutina Golika, u Maceljskoj ulici 21 nalazi se bistro “DENO”, obiteljski ugostiteljski obrt s dugom tradicijom koji nam se ove godine po prvi puta pridružio na Chill&Grillu.

Bogatu ponudu na Bundeku upotpunila su tako i jela s grilla restorana DENO. Kotlovina, ćevapčići i slasni burgeri oduševili su posjetitelje festivala, pa smo se odmah zaputili do ekipe predvođene vlasnikom Denisom Mohenskim i odlučili ispitati kakvi se to omamljujući mirisi šire iz njihove kućice.

"Na Chill&Grillu na našoj kućici možete isprobati ćevapčiće, hamburger, hot dog, šiš ćevap rebarca i pileća krilca, a jedna od posebnijih stvari je i kotlovina. Radimo je od vratine, kobasica i piletine. Meso najprije mariniramo, dobro začinimo, zapečemo i slažemo oko kotla s povrćem, začinjavamo s dosta paprike i polako kuhamo da svi ti sastojci puste svoje okuse.

Uz kotlovinu poslužujemo i naš domaći raženi kruh dugačak gotovo dva metra", rekli su nam na kućici Deno te nam odmah zatim odali tajnu svog tajanstvenog burgera s dvostrukim zadovoljstvom.

"Burger, koji je prozvan dvostrukim zadovoljstvom, sastoji se od dvije sočne pljeskavice i dvije porcije sira, u tome je tajna."

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Osim na Chill&Grill festivalu, dodaje ekipa iz restorana DENO, u slasnim specijalitetima možete uživati i u mirnom okruženju i ugodnoj atmosferi njihovog restorana, okruženi obitelji ili prijateljima. U ponudi imaju različite mesne delicije, a posebno se ponose odležanim mesom.

"Nudimo finu hranu, velike porcije, gablece svaki dan po povoljnim cijenama i još velik broj slasnih zalogaja", poručuju iz restorana DENO

Ekipa s kućice otkrila nam je i kako im se poprilično sviđa atmosfera festivala i osim vremena, baš sve im ide po planu. Želimo im uspješan nastavak festivala, a sada je vrijeme da i mi navalimo na svoju porciju Deno burgera s dvostrukim zadovoljstvom.

 

Možda vas zanima... Dani internacionalne kuhinje: Chill&Grill 3.0 New Experience! Špajza

 

 

SPONZORI:

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Organizira fantastične cooking showove, a nakon roštilja zasladiti se možete u Lino slatkoj kućici palačinkama s Lino Ladom za velike i male.

Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

 | Author: 24sata foto: 24sata

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.