Špajza 30. travnja 2019.

American Donut FOOD WOOD - omiljena peciva i sendviči čekaju vas na Bundeku

foto: American Donut
gastro postao gastro.24sata.hr
Slasni sendviči i peciva samo su dio njihove ponude, a na ovogodišnjem Chill&Grillu predstavit će se s vlastitom kućicom na kojoj ćete moći isprobati genijalne delicije s njihovog grilla. Upoznajte American Donut i otkrijte što donose na Bundek.

*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!

Njihov posao je priprema najfinijih peciva za burgere i hot dogove, u ponudi imaju i vlastitu proizvodnju mesnog asortimana poput bečkog šnicla, zagrebačkog odreska, paniranog pilećeg filea, pulled pork, a tu su i omiljeni šareni donuti. No, to nikako nije sve!

American Donut drži i dva prodajna mjesta na kojima možete isprobati sendviče s kulenom, šunkom, vratinom, piletinom, pršutom, pa i burgere, one sa slavonskim delicijama ili pohanom piletinom. U njihovim delicijama možete uživati na dvije lokacije u Sesvetama, a od 27. travnja do 3. svibnja isprobati ih možete i na Chill&Grill festivalu na Bundeku.

 | Author: American Donut foto: American Donut

Razgovarali smo s Damirom Gladom iz American Donuta, koji nam je otkrio što nas sve očekuje na najvećem festivalu klope, cuge i mjuze te koje su internacionalne delicije pripremili za posjetitelje.

"Na Chill&Grillu sudjelujemo sa svojim pecivima koja koriste gotovo svi ugostitelji na festivalu, a imat ćemo i svoju kućicu FOOD WOOD na kojoj će posjetitelji moći isprobati čak tri vrste burgera, pulled pork, ali i tematski specijalitet - krakove divovske lignje u tortilji. Kako je festival internacionalnog karaktera, ovo je jelo kojim se želimo predstaviti u tom svjetlu. Sva jela od početka do kraja pripremamo sami, a namirnice i svježe dodatke u sendvičima dobavljamo od lokalnih OPG-ova iz okolice Sesveta."

 | Author: American Donut foto: American Donut

Osim ovih, u New Experience restoranu festivala posjetitelji će moći isprobati i njihove falafel okruglice kojima se i sami posebno veselimo.

 

Možda vas zanima... Dani internacionalne kuhinje: Chill&Grill 3.0 New Experience! Špajza

 

Iako pekarske proizvode i polugotova jela proizvode uglavnom na veleprodajnoj razini, Damir nam je rekao kako su se od nedavno bacili na proizvodnju peciva u manjim pakiranjima kako bi kupci u njihovim proizvodima mogli uživati i kod kuće.

"Nedavno smo počeli proizvoditi svoja brioche peciva koja se mogu kupiti i u dućanima, a kako je to bila odlična ideja, u prodaju smo pustili i brioche peciva u boji", dodaje Damir.

Na kraju, Damir nam je rekao kako se cijeli njegov tim veseli sudjelovanju na Chill&Grillu po prvi puta te kako očekuje dobar provod i puno posla oko svojih delicija.

"Cilj nam je približiti ljudima naše proizvode, upoznati ih i s našom ponudom i proizvodima kroz naše specijalitete, a nadam se da ćemo na Bundeku to i uspjeti. Vidimo se na Chill&Grillu!", rekao je na kraju Damir Glad.

 

 | Author: American Donut foto: American Donut

Chill&Grill 3.0 New Experience

Chill&Grill 3.0 New Experience U konceptu po imenu New Experience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Let 3, Nipplepeoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih.  

Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.  

Do Chill&Grill 3.0 New Experience festivala preostalo je još nekoliko dana, koje ćemo popuniti ekskluzivnim najavama chefova, restorana i glazbenika. Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih!    

 | Author: 24sata foto: 24sata

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal. 

Vidimo se na Chill&Grillu!

 | Author: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.