Špajza 28. travnja 2019.

TBF probio led na Chill&Grillu, a danas vam pripremamo...

foto: Ivan Rebic/ PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Legendarni splitski bend TBF u subotu navečer zagrijao je atmosferu na otvorenju trećeg Chill&Grill festivala na zagrebačkom Bundeku.

Pjesmom UV zrake TBF je otvorio glazbeni dio festivala, a u pjevanju hitova poput Genije, Smak svita, Mater, Pozitivan stav i Grad spava pridružile su im se tisuće ljudiPosebne ovacije izazvao je hit Veseljko.

"Hvala lipa dragi roštiljisti", obratio se publici Mladen Badovinac po završetku koncerta, a kraj je obilježila pjesma Alles Gut.

 | Author: Ivan Rebic/ PIXSELL foto: Ivan Rebic/ PIXSELL

Festival traje sve do 3. svibnja, a ulaz je besplatan. Osim TBF-a, na pozornicu će se popeti i Let 3, Kojoti, Nipplepeople i Soulfingersi. Najavljeni koncert Leta 3 za 28. travnja seli se na 2. svibnja, a koncert Kojota s 29. travnja seli se na zadnji dan festivala, 3. svibnja. Tijekom cijelog festivala svirat će predgrupe Mel Camino, Lili Gee, Terminator, U pol 9 kod Sabe i EoT.

U nedjelju, 28. travnja, pozornicu na Budeku u 17.15 zauzet će DJ Werft, a nakon njega Lili Gee. Lili Gee i bend do sad su izdali pet singlova za Aquarius records, a aktualni singl Tango Django najavljuje album 'Predigra'. Singlovi su do sad našli put i u eteru i kod publike. Lili je godinama nastupala kao backvokal Soulfingersa.

 | Author: Promo foto: Promo

Osim glazbenog dijela, bogata je i gurmanska ponuda. U podne počinje cooking show na kojem će najbolji hrvatski blogeri pripremati odrezak s chimichurri umakom i pečenim batatom.

 | Author: Sponzori

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Vidimo se na Chill&Grillu!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.