Nakon što je otvorio i svoj sedmi restoran u nizu, od čega peti u Zagrebu, hrvatski brend burger restorana Submarine i ovog će se proljeća naći na omiljenom Festivalu na Bundeku.
Osim po sjajnom ukusu i stalnim inovacijama, najpoznatiji su po tome što sve burgere rade od 100% junetine, bez dodataka i aditiva. Peciva nabavljaju iz lokalne zagrebačke pekare, koriste sir iz Zagorja, pancetu iz Dalmacije, salatu iz Slavonije, krumpir iz Like, tartufe iz Istre. Ukratko, vrhunska priča koja je rezultirala lojalnošću konzumenata i ogromnom popularnošću.
Za ovogodišnji Chill & Grill ekipa Submarinea nam otkriva svoj recept za jedinstveni burger:
Submarine jedinstveni burger
Sastojci:
- Brioche pecivo
- Iceberg salata
- Dimljeni sir
- Burger
- Submarine Special umak
- BBQ umak
- Dimljena kobasica
- Chips
Postupak pripreme:
- Razrežite pecivo i redom poslažite sastojke ili svratite do svoje omiljene podmornice...
I dok će odabrani restorani pripremati jela s grilla s potpisom, u našoj privremenoj kuhinji na otvorenom nudimo vam nešto sasvim novo. U konceptu po imenu New Expirience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Nipplepoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih - za samo zatvaranje čuvamo specijalno iznenađenje!
Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.
Do Chill&Grill 3.0 New Experience festivala preostala su samo dva i pol tjedna, koja ćemo popuniti ekskluzivnim najavama chefova, restorana i glazbenika. Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih!
Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće. U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.
Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće meso za svjetske specijalitete. Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.
Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.
Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.
Vidimo se na Chill&Grillu od 27. travnja do 3. svibnja na Bundeku!
*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!