Špajza 28. ožujka 2019.

Preostalo je manje od mjesec dana do Zagreb Chill&Grilla!

gastro postao gastro.24sata.hr
Obećavgamo vam pet dana dobre zabave, gostovanje poznatih chefova, izvrsnu ponudu hrane i piva, gastronomske izlete na pet kontinenata, nove zone i izvanredan glazbeni program...

Zagreb Chill&Grill 3.0 počinje 27. travnja i traje sve do 3. svibnja, a u tih ćemo pet dana Bundek pretvoriti u park čistog užitka. Kao i prethodnih godina, pivo će teći u potocima, odabrani će restorani pripremati jela s roštilja s potpisom, a u našoj privremenoj kuhinji na otvorenom kuhat će renomirani chefovi. 

 

Možda vas zanima... Zagreb Chill&Grill posjetilo je 60 000 ljudi Špajza

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

 

Uvodimo nove zone!

Ove godine uvodimo i New Experience zonu u kojoj će chefovi pripremati grill specijalitete iz cijelog svijeta. Svaki će cooking show biti posvećen jednom kontinentu, ali garantiramo vam da nećemo zanemariti ni zagrebačku i regionalnu ponudu hrane.

Ako niste od onih koji zaviruju chefu u kuhinju, već na festival dolazite primarno zbog chillanja, onda će idealan izbor za vas biti naša travnata Chill zona. Moći ćete se izležavati, popiti kavu i složiti kulisu za snimanje genijalnog Insta storyja, a navečer uživati u romantičnoj atmosferi i koktelima.  

Osmislili smo i zonu za one čija su prijevozna sredstva bicikli, role, koturaljke, skejtovi i romobili – Eco zonu! Moći će isprobati i hibridno plug in vozilo, spoj inovativne tehnologije koja je istovremeno uzbudljiva i prijazna prema okolišu.

U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Moći ćete bezbrižno uživati u iću i piću dok se oni zabavljaju u sigurnoj zoni. 

 

 | Author: Davorin Višnjić/PIXSELL foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Još bolji glazbeni program...

Kao i prošlih godina, glazbeni program svakog će dana u 16 sati započeti DJ. U 19 će odgovornost za dobru atmosferu preuzeti mlade nade hrvatske scene, a u 21 sat će na pozornicu izaći headlineri. Između ostalog, ove će godine nastupiti TBF, Kojoti, Nipplepeople i Soulfingers. 

 

 | Author: Petar Glebov/Pixsell foto: Petar Glebov/Pixsell

 

Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže jer ćemo vam uskoro otkriti koji će sjajni chefovi, restorani, pivovare i glazbenici učiniti treći Zagreb Chill&Grill još većim i boljim od prethodna dva izdanja. 

 | Author: 24sata foto: 24sata

*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.