Zagreb Chill&Grill 3.0 počinje 27. travnja i traje sve do 3. svibnja, a u tih ćemo pet dana Bundek pretvoriti u park čistog užitka. Kao i prethodnih godina, pivo će teći u potocima, odabrani će restorani pripremati jela s roštilja s potpisom, a u našoj privremenoj kuhinji na otvorenom kuhat će renomirani chefovi.
Uvodimo nove zone!
Ove godine uvodimo i New Experience zonu u kojoj će chefovi pripremati grill specijalitete iz cijelog svijeta. Svaki će cooking show biti posvećen jednom kontinentu, ali garantiramo vam da nećemo zanemariti ni zagrebačku i regionalnu ponudu hrane.
Ako niste od onih koji zaviruju chefu u kuhinju, već na festival dolazite primarno zbog chillanja, onda će idealan izbor za vas biti naša travnata Chill zona. Moći ćete se izležavati, popiti kavu i složiti kulisu za snimanje genijalnog Insta storyja, a navečer uživati u romantičnoj atmosferi i koktelima.
Osmislili smo i zonu za one čija su prijevozna sredstva bicikli, role, koturaljke, skejtovi i romobili – Eco zonu! Moći će isprobati i hibridno plug in vozilo, spoj inovativne tehnologije koja je istovremeno uzbudljiva i prijazna prema okolišu.
U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Moći ćete bezbrižno uživati u iću i piću dok se oni zabavljaju u sigurnoj zoni.
Još bolji glazbeni program...
Kao i prošlih godina, glazbeni program svakog će dana u 16 sati započeti DJ. U 19 će odgovornost za dobru atmosferu preuzeti mlade nade hrvatske scene, a u 21 sat će na pozornicu izaći headlineri. Između ostalog, ove će godine nastupiti TBF, Kojoti, Nipplepeople i Soulfingers.
Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže jer ćemo vam uskoro otkriti koji će sjajni chefovi, restorani, pivovare i glazbenici učiniti treći Zagreb Chill&Grill još većim i boljim od prethodna dva izdanja.
*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!