(Neodoljiva) Noć vještica u slastičarnici Meet Mia

Meet Mia ; Slastičarna Meet Mia je i ove godine pripremila prigodne slastice za Noć vještica!
I ove godine, na omiljenoj slatkoj adresi u Zagrebu, čekaju te najstrašnije Halloween slastice
Vidi originalni članak

Noć vještica već je stigla u slastičarnicu Meet Mia! Prigodni Halloween vikend održava se ,već tradicionalno, danas i sutra na omiljenoj slatkoj adresi u Zagrebu: Vlaška 43. Ove godine odlučili su nas iznenaditi posebnom ponudom. Naime, Mia Salman, chef pastry i vlasnica slastičarne, otkrila nam je da će ove godine sve kolače prigodno ukrasiti za noć vještica. Svih 18 vrsta kolača iz standardne ponude na sebi će imati prigodni Halloween detalj.

"Nekim smo slasticama mijenjali boju da budu narančasti poput The ultimate hazelnut i No name, pa smo dodavali još prigodnih detalja, a neke smo samo ukrasili. Motivi koji se provlače su Pink lubanja, ljubičasti šišmiš, bundeva, crveni duh i narančasti Boo! medaljon. Sve je u našem stilu, razigrano i veselo!", rekla nam je Mia.

Mi smo s nestrpljenjem dočekali najstrašniji vikend u godini jer torte i kolače iz njihove slatke radionice jednostavno obožavamo. Jedan od omiljenih kolača su nam ekleri različitih okusa koje su i ove godine slatka zvijezda noći vještica! Eclair je inače poznata francuska slastica koja, osim što divno izgleda, ima i božanstven okus. Tijesto se prije pečenja kuha, a klasična metoda punjenja eklera uključuje kremu s okusom te glazuru. 

Veselimo se i ove godine isprobati najstrašniju i najslađu ponudu Eclaira i drugih neodoljivih slastica iz Meet Mie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MeetMia, brunch & cake bar (@meetmiacakes)

 

meet mia Recept za choux potražili smo kod slastičarke Mije Salman

Posjeti Gastro.hr