Njummy: Restoran gdje možete uživati u tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji

Promo
Dizajnerski hostel Chill out u zagrebačkoj Ilici proširio je svoju ponudu novim restoranom Njummy. U ovom dvorištu otvoren je restoran, u koji su, kao i u hostel, ljubimci itekako dobrodošli.
Vidi originalni članak

Zagreb je dobio novu gastro adresu. U Ilici 24 smjestio je šarmantni restoran Njummy. Unutar manjeg restorana u chillout hostelu, probudila se ljubav prema hrani. Super tim, pristupačne cijene i rezultat je iznad očekivanja. Ljudi željni kušanja lokalnog, inovativnog i pripremljenog na nepcima zanimljiv način, kako kažu: "slijedom toga odlučili smo urediti novi prostor i omogučiti našim lokalnim gostima da zagrizu isto zadovoljstvo“.

Ponukani tradicionalnom hrvatskom kuhinjom te modernim kombiniranjem najkvalitetniji namirnica, u Njummyju možete pronaći tri vrste menija, od kojih je svaki dodatno obogaćen domaćim juhama, osvježavajućim salatama, božanstvenim desertima i vrhunskim vinima.

Dnevni meni će sve u gužvi iznenaditi brzinom, cijenom i raznolikošću. Svaki dan možete pronaći tri jela od kojih je jedno mesno, drugo varivo, a treće tjestenina. Neka od jela koja će obradovati nepce su čobanko, pijani gulaš, picektina na štapiću sa šunkom i sirom, pile file punjen brokulom i gorgonzolom te mnoga druga.

A la carte meni će gastroljupce ostaviti pod dojmom posebnih okusa tijekom popodnevnih i večernjih sati. Ponuda uključuje i jela koja su osmišljena samo za istančane ljubitelje drugačijih vrsta mesa. Patka pala sa kruške i zapečena povrćinka, špikovana junetina s domećim njokama, pucketav zabatak, gljungić sa domaćim njokama sa skutom samo su neka od jela koja možete probati.

Ekspress meni je za jednostavnije, ali otprije poznate i oplemenjene okuse poput rižota s povrćem, bezmes burgera s pomfritom i purgerskog s restanim krumpirom. Cijene menija kao i dodataka su prihvatljive za svačiji džep. „Vjerujemo da ćemo vas ugodno iznenaditi novim kombinacijama začina, gdje prepoznatljiva jela dobivaju potpuno nov i poboljšan okus“.

Prostor je intiman, u svakom dijelu unikatan. Tako je primjerice ručnoizrađena stropna rasvjeta, stolovi u obliku flight casea... Kako kažu: "Cilj je da gosti osjete pozitivnu energiju samog prostora, pristupačnost osoblja te fokus stave na menije izvedene na nov, moderan i kreativan način“. 

Posjeti Gastro.hr