Nove di-go gotove mješavine idealno su rješenje za domaći kruh iz snova
Na održanoj kulinarskoj radionici u zagrebačkom kitchen studiju Kuhaona, u društvu Marijane Batinić i novinara, omiljeni domaći brend di-go predstavio je svoja tri nova proizvoda – di-go gotove mješavine za kruh.
Proizvodi nose oznaku 100 % vegan i razvijeni su u suradnji s nutricionistima. Gotova mješavina za fini domaći kruh omogućava bezbrižnu pripremu ukusnog domaćeg kruha koji će nas svojim mirisom i okusom vratiti u djetinjstvo, a k tome je izvor bjelančevina i vlakana te ne sadrži E-brojeve. Za ljubitelje laganijih, ali istovremeno aromatičnih i bogatih okusa, tu je gotova mješavina za mediteranski kruh i pizze, također bez aditiva i konzervansa. Gotova mješavina za multigrain kruh donosi novo iskustvo pripreme domaćeg kruha, a zahvaljujući sjemenkama sezama, lana, suncokreta i prosa može obogatiti nutritivnu vrijednost svakog jela. Multigrain kruh nema aditive ni konzervanse, a bogat je manganom koji doprinosi normalnoj funkciji metabolizma.
Vaših ruku djelo
S di-go mješavinama, kratkom, jednostavnom pripremom i tehnikom uspi, izmiješaj, ispeci sada i vi možete pripremiti sourdough kruh bez nereda u kuhinji. Za 600 do 700 grama svježeg kruha mješavini po izboru dovoljno je dodati samo kvasac koji se dobiva u pakiranju i vodu.