Uvedi ga u prehranu Prehrambeni kvasac je lako zavoljeti, a reći ćemo ti zašto je to dobro Sigurno ti se znalo dogoditi da u receptu vidiš da ti treba prehrambeni kvasac, pa ga jednostavno preskočiš. I još piše… Špajza
lijepa gesta Majstorska pekara Korica besplatno dijeli kvasac! Dan započinjemo lijepom vijesti iz Korice, prve majstorske pekare u Zagrebu, koja zainteresiranim građanima besplatno d… Najave
24sata Potražnja za kvascem je čak tri puta veća! Kupci iz svih kraljeva Hrvatske javljaju da u dućanima nema kvasca, HGK javlja da ga ima dovoljno. Iz nekadašnjeg Plivi… Špajza
nema boljeg Napravi savršeno tijesto za pizzu Nikad nije kasno da se ponovi gradivo! Pogledajte kako tijesto radi Dalibor Rajković, poznat i kao Stric ili Dado, koji… Recepti
jest li znali Top 10 najčešćih pogrešaka pri spravljanju pizze Odgovor na najčešće greške kod pripreme pizze, potražili smo, gdje li drugo, nego kod omiljenih prekomorskih susjeda - … Špajza
beer groupie Eksperimentalno pivarstvo: Upoznajte divlje kvasce! Kvasac je u pivarstvu dugo bio neuhvatljiva nepoznanica. No, nakon što su obuzdali i one najdivljije vrste, zanatski pi… Kolumne
blagdani kucaju na vrata Ovih blagdana imaš pravo na slatko! Badnjak nije ni blizu, a adventski ukrasi se već lagano pripremaju po svim se gradovima. Sve što fali za potpuni božićn… Špajza
na brzinu Kako napraviti pizzu bez kvasca? Što kada vam se jako jede pizza, a u kući nemate kvasca? Zamijenite ga praškom za pecivo! Špajza
Projekt by Cukar Korak po korak: Uzgojite starter za fini domaći kruh Na Andrein post naletjeli smo na njezinoj Facebook stranici Cukar, a ono što nas je posebno oduševilo jest činjenica da… Špajza
brzo i fino Novogodišnji kanapei gotovi u tren oka! U posjeti chefu Berislavu Lackoviću, vođeni idejom jednostavnosti i efektnosti, dobili smo inspiraciju za pripremu hran… Špajza
okus koji osvaja Jutro i pol: Focaccia kakvu još niste probali! Vjerojatno najmirisnija od svih, ova focaccia pravo je malo remek djelo. Recepti
Imamo ga! Saznali smo tajnu savršenog tijesta za kruh Imate li nedoumica radite li sve kako treba - na pravom ste mjestu. Špajza
Gastro.hr Ekskluzivno: Po prvi puta u Hrvatskoj koristit će se kvasci od Istarske Malvazi… Razvojna agencija Brtonigle (RAB) u surandnji s talijanskim poduzećem Italiana Biontecnologie u cilju poboljšanja kvalt… Špajza
Gastro.hr Pogača s feta sirom i maslinama Vikendom, kad bih mogla spavati koliko god dugo želim, ja obično ustanem ranom zorom. I baš uvijek je tako. I sjetim se… Kolumne
Gastro.hr Nova dimenzija kruha uz domaći kvasac Izrada domaćeg kvasca traži dosta pažnje i truda, ali kad se kućom proširi miris pravog domaćeg kruha, znat ćete da se …
Gastro.hr Napravite fantastično pecivo sa sezamom i makom Ova peciva nastala su u Poljskoj u 17. stoljeću, u Ameriku su stigla sa židovskim imigrantima, a kasnije postala popula… Kolumne
Gastro.hr Kvasac za savršenu pizzu ili kruh Pekarski svježi kvasac, poznat i pod latinskim nazivom Saccharomyces cerevisiae, koristi se za pripremu kruha, tijesta …
Gastro.hr Čestitamo 140 rođendan najstarijem hrvatskom kvascu! Jedini proizvođač kvasca u Hrvatskoj i regiji ove godine slavi velikih 140 godina postojanja! Špajza
Gastro.hr Pivski mjehurić Vol 5%: Agram stout i recept za pivski kruščić Naša blago alkoholna blogerica ne samo da testira najbolja hrvatska piva, nego s pivom i kuha. Danas spaja Agram stout … Kolumne