Hrana kojom ćeš osvojiti svoju bolju polovicu

Guliver/Shutterstock
Da ljubav ide kroz želudac, odavno je poznato, a prvi je spoj idealna prilika za uživanje u dobroj hrani na nekoj zanimljivoj lokaciji. Evo nekoliko ideja kako možeš osvojiti ljepšu polovicu
Vidi originalni članak

Svaka žena posebna je na svoj način, a put do srca nije uvijek lako pronaći. Na sreću postoji nekoliko osnovnih načina koje će ti olakšati posao. Prvi je spoj prilika u kojoj treba zablistati i ostaviti najbolji mogući dojam, zato obrati pozornost na svaki detalj i učini ga užitkom za oboje. Kažu da ljubav ide kroz želudac pa evo nekoliko savjeta o tome koji tip žene voli kakvu hranu i gdje ju odvesti da doživljaj bude potpun.

Začinjena hrana za vatrenu ženu

Ove žene posjeduju rijetku ljepotu duha, temperamentne su, a ponajprije glase za dame s izvanrednim osobinama. Strastvene su, iskrene i autentične, a od svojih budućih partnera očekuju poseban tretman.

Idealan spoj za vatrenu ženu mogla bi biti vožnja balonom ili bilo koja aktivnost koja uključuje adrenalin, poput skakanja iz aviona, bungee jumpinga ili raftinga. Nakon ovih uzbudljivih aktivnosti bacite se na okrepu; kada je u pitanju hrana, ovaj tip žene voli egzotičnu hranu poput fajite s povrćem ili meksičke palačinke, a posebnu notu ovim jelima dati će trajna ljuta kobasica.

Šetnja vinogradom za senzualnu ženu

Senzualne žene svjesne su svoje ženstvenosti te znaju kako istaknuti atribute. Osim što njeguju svoj izgled, dosta vremena posvećuju jačanju svoje intelektualne strane. Cijene svoje vrijeme i vole da se stvari odvijaju polako. Muškarac koji ju želi osvojiti uistinu se mora potruditi i pokazati veliko poštovanje.

Odličan način za osvajanje senzualne žene jest osmišljavanje savršenog spoja. Primjer jednog takvog mogao bi biti spoj u vinogradu uz zalazak sunca. Sigurni smo kako nitko neće ostati ravnodušan na toplu dekicu i košaru koju možeš napuniti narezanim sirom, maslinama, brusketama, trajnom kobasicom s vinom i kruhom.

Izleti za samozatajnu ženu

Iako su samozatajne, ovaj tip žena dobro zna što želi; one ne trče za muškarcima i samouvjerene su. Dobro kontroliraju svoje emocije i dosta vremena izdvajaju za stvaranje boljeg života za sebe. Nisu opterećene društvenim mrežama i selfijima, posvećuju se realnom životu i dijele život s ljudima koji imaju slične sklonosti. Tradicionalne su, a muškarcima su vrlo poželjne jer ih uvijek osvoje svojim bogatim vokabularom i tajanstvenošću.

Idealan spoj za ovaj tip žene jest odlazak u nacionalni park ili park prirode. Ovo je odlična prilika za bijeg od svakodnevice, ali i uživanje u čistom i svježem zraku. Savršena okrepa na ovom putovanju mogu biti tostirani sendviči punjeni povrćem i sirom, domaći kruh i na kolutiće narezana trajna blaga kobasica.

Posjeti Gastro.hr