Otkrivamo ti tko je dospio u finale u kategoriji Top foodie

Miss7
Ove godine imamo i novu kategoriju - Top foodie na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Posljednjih godina titulom Gastro zvijezda nagrađujemo blogere na domaćoj sceni, a od ove godine smo odlučili istaknuti i one koji ne pišu blog, ali na društvenim mrežama dijele fotografije, video materijal te ostale gastro informacije. Ova nova kategorija naziva se Top foodie na društvenim mrežama, a sad ćemo ti predstaviti finaliste.  

gastro zvijezda 2019. Tko je tvoj najdraži foodie na društvenim mrežama?

Iza profila marko_bakes stoji Marko Josipović koji pretežno objavljuje slasne recepte za deserte, kolače i torte iako se na njegovom profilu možemo pronaći i zanimljive opcije za ručak i/li večeru. Marko je svoju "slatku avanturu" nakon srednje škole nastavio je u Birminghamu, gdje je upisao Bakery & Pattiseire technology smjer na University College Birmingham. Ako ti se sviđa Markov profil, glas mu možeš dati na gastro-zvijezda.hr.

Iduća finalistica je Marie Wasler koja stoji iza profila Pinkfoodie. Uz kratku priču, Marie će ti dati poneki dobar savjet ili ideju za spajanje različitih okusa. Ako si osim hrane ljubitelj životinja, ovaj profil će ti se svidjeti jer Marie često objavljuje slike svojih ljubimaca. Svoj glas ovo profilu možeš dati na ovom linku

Iza Instagram profila i YouTube kanala Only food and horses stoji vesela i kreativna ekipa. Oni su idealni za sve one koji više vole video nego fotografiju hrane. Na njihovom YouTube kanalu možemo vidjeti kratke videozapise recepata, a osim njih, uskoro će biti objavljen i serijal sa splitskim chefovima i njihovim omiljenim jelima. Svoj glas im možeš dati brzim klikom na link.

I posljednja finalistica, no ne i manje važna je Matea koja je iza profila Sweet 'n' Salty. Mileram kolač sa smokvama, crno-bijeli princess uštipci i cimet rolice samo su neki od recepata koje je podijelila s nama, a njezin profil je prava kombinacija slanog i slatkog. Matei možeš dati glas na gastro-zvijezda.hr .
 


 

Posjeti Gastro.hr