Špajza Gastro zvijezda 20. rujna 2019.

Tko je tvoj najdraži foodie na društvenim mrežama?

foto: @darkokontin, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako imaš specijalizirani Facebook, Instagram i/ili YouTube profil, koji s posvetio/la isključivo hrani, prijavi se i postani prvi Top foodie portala missGASTRO.

Titulom Gastro zvijezde posljednjih godina nagrađujemo relevantne blogere na domaćoj blogerskoj sceni. Međutim, ove smo godine odlučili istaknuti i pojedince koji ne pišu blog, već fotografije i video materijal, recenzije te informacije iz svijeta gastronomije dijele isključivo preko društvenih mreža. Novu smo kategoriju nazvali Top foodie na društvenim mrežama!

Ovu smo posebnu kategoriju osmislili kako bi istaknuli one koji su maksimalno iskoristili potencijale društvenih mreža za izražavanje svoje kreativnosti i afiniteta prema kulinarstvu. Bez obzira na to što kao platformu ne koriste blog, neki su foodieji uspješno okupili vojsku pratitelja i priklonili se pokretu rastućem pokretu mikrobloganja.

Ako imaš profil na društvenim mrežama koji je posvećen isključivo hrani, i želiš da se za tebe čuje, obavezno se prijavi i postani prvi Top foodie portala missGASTRO. Ako pak pratiš cijeli niz zanimljivih profila, prijavi svoje favorite i nagradi ih za dobre recepte, recenzije, primamljive fotografije ili video materijal.

 

Možda vas zanima... Tražimo novu Gastro zvijezdu: prijavi sebe ili omiljenog food blogera! Špajza

 

 | Author: PR foto: PR

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.