Špajza Gastro zvijezda 13. rujna 2019.

Tražimo novu Gastro zvijezdu: prijavi sebe ili omiljenog food blogera!

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Došlo je vrijeme za najveće regionalno natjecanje food blogera u organizaciji portala missGASTRO. Otvaramo natječaj i tražimo nove Gastro zvijezde koje će nas očarati svojim kulinarskim umijećem. Prijavi sebe ili svog omiljenog food blogera u čak četiri kategorije!

Prošle godine primili smo čak 600 prijava

Gastro zvijezda iz godine u godinu okuplja sve veći broj zaljubljenika u gastronomiju, a naša zajednica se sve više širi u cijeloj regiji. Prošle godine smo primili više od 600 prijava, a naš stručni žiri je odradio težak proces selekcije i odabrao po četiri finalista za svaku od kategorija. Na kraju su presudili vaši glasovi, a titulu Gastro zvijezde i nagradu za food blog godine ponjela je Nasja Duplančić, autorica bloga "Mama ja sam gladan".

Prijavi se u periodu od 12. do 29. rujna

Ove godine očekujemo još više prijava, a prijaviti se možeš od 12.do 29. rujna. Predstavljamo tri glavne kategorije za food blogera, Tradicionalna hrana, Zdrava i vegetarijanska hrana i Slastice. U ove kategorije mogu se prijaviti isključivo kandidati koji imaju blog.

Međutim, nismo zaboravili ni one koji imaju samo Instagram profil, YouTube kanal ili Facebook, pa za vas otvaramo posebnu kategoriju za gastro influencera u kojoj nas možete zadiviti sa svojih fotografijama i video uradcima

 

Možda vas zanima... Pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem proglašenju Gastro zvijezde Špajza

 

Prijavite sebe ili svog omiljenog blogera na natječaj Gastro zvijezda u jednoj od kategorija za koju smatrate da ste favorit, ali ako vladate kulinarskim vještinama u svim navedenim kategorijama, možete se prijaviti i više puta.

Ove godine dodijelit ćemo i nagradu iznenađenja.

Prijavi se na linku!

Predstavljamo naš stručni žiri

Zahtjevnom će se poslu biranja finalista posvetiti jedan od najuspješnijih hrvatskih food blogera Darko Kontin, poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish, koji će predsjedati žirijem, i prošlogodišnja pobjednica Nasja Duplančić. Mi ćemo vam kroz dva i pol mjeseca ovog natjecanja redovito donositi foto i video vijesti te vas uputiti kako možete prijaviti i glasovati za svoje omiljene blogere. 

Prijavi se na linku!

Zatrpat ćemo vas i odličnim videima hrane, kulinarskim showom, pustiti vas da zavirite u već tradicionalni meetup blogera i budete s nama live na ekskluzivnom proglašenju.  Pravila pročitaj ovdje.

 | Author: Borna Filic/PIXSELL foto: Borna Filic/PIXSELL
Pobjednike kategorija i nositelja titule "Food blog godine" nagradit će naši sponzori na velikoj svečanoj završnici. Pratite naš portal, Facebook stranicu i Instagram i uđite u zanimljiv svijet bloganja i jedinog specijaliziranog natjecanja za gastro blogere u Hrvatskoj!  Prijavi se na linku!

Sponzor naše Gastro zvijezde je i ove godine Gorenje, kojem se ovim putem zahvaljujemo.

Prijavi se na linku!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.