Otvoreno je glasovanje za Gastro zvijezdu!

Od 20. studenog do 3. prosinca možeš glasati za svoje favorite!
Vidi originalni članak

Četvrto izdanje natječaja Gastro zvijezda ulazi u završnicu. Odabir najboljih food blogera u kategorijama Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vege hrana i Slastice prepuštamo tebi. Posjeti web stranicu Gastro zvijezde i daj glas svojim favoritima – kao naknadu za odlične recepte i kulinarske savjete.

Finalisti u kategoriji Tradicionalna kuhinja su blogovi Slavonka, Mamika, Priče jedne kuhače i Opet gladni. U kategoriji Zdrava i vege hrana se za titulu najboljeg bore La Vie Shobaine, Plant-based full of taste, Gladuša i Bezglutenska radost. Finalisti kategorije Slastice su pak Cukar, Daj kolačić, Mrvice sa stola i Samo jedan griz.

Najprije pregledaj sve blogove, a onda nagradi glasom favorite. Vjerujemo da će ti se odužiti još boljim receptima i fotkama.

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Finaliste u kategoriji Top foodie predstavit ćemo ti 23. studenog, kada će i za njih biti otvoreno glasovanje na web stranici Gastro zvijezde. 

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid.
 

Posjeti Gastro.hr