Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

Otvoreno je glasovanje za Gastro zvijezdu!

gastro postao gastro.24sata.hr
Od 20. studenog do 3. prosinca možeš glasati za svoje favorite!

Četvrto izdanje natječaja Gastro zvijezda ulazi u završnicu. Odabir najboljih food blogera u kategorijama Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vege hrana i Slastice prepuštamo tebi. Posjeti web stranicu Gastro zvijezde i daj glas svojim favoritima – kao naknadu za odlične recepte i kulinarske savjete.

 | Author: Borna Filić/PIXSELL Finalisti u kategoriji Tradicionalna kuhinja; foto: Borna Filić/PIXSELL

Finalisti u kategoriji Tradicionalna kuhinja su blogovi Slavonka, Mamika, Priče jedne kuhače i Opet gladni. U kategoriji Zdrava i vege hrana se za titulu najboljeg bore La Vie Shobaine, Plant-based full of taste, Gladuša i Bezglutenska radost. Finalisti kategorije Slastice su pak Cukar, Daj kolačić, Mrvice sa stola i Samo jedan griz.

Najprije pregledaj sve blogove, a onda nagradi glasom favorite. Vjerujemo da će ti se odužiti još boljim receptima i fotkama.

 | Author: Borna Filić/PIXSELL Finalisti u kategoriji Zdrava i vege hrana; foto: Borna Filić/PIXSELL

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Finaliste u kategoriji Top foodie predstavit ćemo ti 23. studenog, kada će i za njih biti otvoreno glasovanje na web stranici Gastro zvijezde. 

 | Author: Borna Filić/PIXSELL Finalisti u kategoriji Slastice; foto: Borna Filić/PIXSELL

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.