Ovo su superfinalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde...

Preostalo nam je još desetak dana do proglašenja nove Gastro zvijezde pa je krajnje vrijeme da otkrijemo koji su to blogovi ušli u samu završnicu...
Vidi originalni članak

Zatvorili smo prvi krug glasovanja, prebrojili glasove i izdvojili superfinaliste u četiri kategorije! U kategoriji Tradicionalna kuhinja najviše su glasova osvojili Ena Kokanović, autorica bloga Foodgasm by Ena, i Vedran Bošković s bloga Začinjeno s ljubavlju. 

Svoje su mjesto u superfinalu, u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana, osigurale i Nataša Rajčević s bloga Burbon i borovnice te Gracia Petek s bloga Kiwi go crazy.

Ove su godine u završnoj utrci i Anita Kozina (Veseli trbuh) i Nina Mrvica (Bake me by Nina), natjecateljice u kategoriji Slastice.

U našoj su se najfriškijoj kategoriji, Top foodie, izdvojila dva Instagram profila – Marko bakes i Pinkfoodie. Čestitamo Marku Josipoviću i Marie Wasler na prolasku u superfinale!

Što slijedi?

Prepuštamo ti odluku o pobjednicima u sve četiri kategorije – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana, Slastice i Top foodie. Za svoje ćeš favorite moći glasati kao i dosad – na web stranici gastrozvijezda.24sata.hr. Požuri jer glasovanje zatvaramo u subotu, 16. studenog, u 20 sati. 

Napominjemo da odluku u sveukupnom pobjedniku, Gastro zvijezdi, donosi naš žiri. Domagoj Jakopović Ribafish, Darko Kontin i Nasja Duplančić tajnim će glasovanjem odlučiti o tome tko zaslužuje titulu najboljeg food blogera 2019. godine. 

Prati nas i glasaj za svoje favorite!

Posjeti Gastro.hr