Pariz je dobio prvi nudistički restoran

O'naturel Facebook
Zamislite restoran u koji dolazite goli, jedete goli, plaćate goli, a zatim i odlazite goli. Sve to, okruženi golim ljudima. Za neke možda pretjerana ideja koja je otišla predaleko, za neke mjesto iz snova. Upoznajte pariški O'naturel.
Vidi originalni članak

Restoran je otvoren prošlog petka, a glavna ideja iza O'naturela jest da ljudi mogu opušteno doći uživati u hrani te restoran u istom, zadovoljnom tonu, i napustiti.
 


Po ulasku u restoran, posjetitelji se mole da skinu odjeću te se ona sprema u ormar, da bi zatim uživali u sjajnim jelima cijene kojih se kreću oko 30 eura.

Iako je cijela ideja za naše pojmove poprilično bizarna, susjedi koji žive u okolici restorana u potpunosti se slažu s ovakvim načinom poslovanja te u nudističkom restoranu ne vide ništa loše, prenosi Independent

Prva službena večera održana je za članove Paris Naturist udruženja i, kako kažu djelatnici restorana, prošla je u sjajnom tonu. 

Kako je Francuska u posljednje vrijeme postala sve otvorenija prema ovakvoj, nudističkoj ideji života, otvaranje jednog takvog restorana zapravo i ne čudi. Nismo sigurni koliko bi dobro ideja zaživjela u Hrvatskoj, no zaželite li se stvarno opuštenog ručka, Pariz i nije toliko daleko.
 

Posjeti Gastro.hr