Špajza 17. studenoga 2017.

Pariz je dobio prvi nudistički restoran

foto: O'naturel Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Zamislite restoran u koji dolazite goli, jedete goli, plaćate goli, a zatim i odlazite goli. Sve to, okruženi golim ljudima. Za neke možda pretjerana ideja koja je otišla predaleko, za neke mjesto iz snova. Upoznajte pariški O'naturel.

Restoran je otvoren prošlog petka, a glavna ideja iza O'naturela jest da ljudi mogu opušteno doći uživati u hrani te restoran u istom, zadovoljnom tonu, i napustiti.
 


Po ulasku u restoran, posjetitelji se mole da skinu odjeću te se ona sprema u ormar, da bi zatim uživali u sjajnim jelima cijene kojih se kreću oko 30 eura.

Iako je cijela ideja za naše pojmove poprilično bizarna, susjedi koji žive u okolici restorana u potpunosti se slažu s ovakvim načinom poslovanja te u nudističkom restoranu ne vide ništa loše, prenosi Independent

Prva službena večera održana je za članove Paris Naturist udruženja i, kako kažu djelatnici restorana, prošla je u sjajnom tonu. 

Kako je Francuska u posljednje vrijeme postala sve otvorenija prema ovakvoj, nudističkoj ideji života, otvaranje jednog takvog restorana zapravo i ne čudi. Nismo sigurni koliko bi dobro ideja zaživjela u Hrvatskoj, no zaželite li se stvarno opuštenog ručka, Pariz i nije toliko daleko.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.