Pekarnica cipela „peče“ cipele koje izgledaju kao najfiniji slatkiši

Instagram, @shoebakery
Kad vidiš ove cipele, poželiš ih pojesti koliko su slatke! I to skoro pa doslovno. Proizvodi ih jedna američka firma, a možeš naručiti i personalizirane cipele-slatkiše.
Vidi originalni članak

Kad ih vidiš, najednom ogladniš. I to s razlogom. Ili – kad ih vidiš, poraste ti šećer. Svakakve bismo asocijacije mogli nabacati, a da uopće ne pretjeramo - jer radi se o cipelama koje izgledaju kao slatkiši, kolači, torte… A možeš i naručiti personalizirane.

Naravno, ovo će te zadovoljstvo koštati, jer se radi o američkoj firmi i te cipele neće tako lako stići do tebe. Ali kad su tako slatke! Ako postoji način da si ih priuštiš, poželjet ćeš ih, vjeruj nam.

Sve je krenulo kao poslić profila Shoe Bakery na Instagramu, ali je zanimanje bilo poveliko, pa danas postoji cijeli, nimalo siromašni, webshop ovih proizvoda, a Shoe Bakery je zaštićeni naziv. Nisu to samo cipele, nego i šalice, torbe, majice, deke… A od cipela tamo su tenisice raznih stilova, balerinke, štikle, sandale – ma jednostavno sve što ti padne na pamet!

I možda nije prva tema koju očekuješ na gastro portalu, jer ipak se radi o cipelama, ali jednostavno nismo mogli odoljeti. Jer, budimo iskreni, ove cipele uistinu izgledaju kao pravi pravcati slatkiši.

Začetnik Shoe Bakeryja je Chris Campbell, a sve se odigralo još 2013. godine. I iako izgleda kao da su ovo cipele koje ćeš nabaviti za ukras, ovo su cipele koje su itekako nosive. Na noge možeš tako staviti sladolede, šarene mrvice, ušećerene jabuke, pa i višnju na šlag.

Ma, nema potrebe dalje razglabati. Pogledaj ovaj izbor koji će ti sigurno povisiti razinu šećera u krvi.

 

Posjeti Gastro.hr