Špajza 30. studenoga 2022.

Pekarnica cipela „peče“ cipele koje izgledaju kao najfiniji slatkiši

foto: Instagram, @shoebakery
gastro postao gastro.24sata.hr
Kad vidiš ove cipele, poželiš ih pojesti koliko su slatke! I to skoro pa doslovno. Proizvodi ih jedna američka firma, a možeš naručiti i personalizirane cipele-slatkiše.

Kad ih vidiš, najednom ogladniš. I to s razlogom. Ili – kad ih vidiš, poraste ti šećer. Svakakve bismo asocijacije mogli nabacati, a da uopće ne pretjeramo - jer radi se o cipelama koje izgledaju kao slatkiši, kolači, torte… A možeš i naručiti personalizirane.

Naravno, ovo će te zadovoljstvo koštati, jer se radi o američkoj firmi i te cipele neće tako lako stići do tebe. Ali kad su tako slatke! Ako postoji način da si ih priuštiš, poželjet ćeš ih, vjeruj nam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoe Bakery™ (@shoebakery)

Sve je krenulo kao poslić profila Shoe Bakery na Instagramu, ali je zanimanje bilo poveliko, pa danas postoji cijeli, nimalo siromašni, webshop ovih proizvoda, a Shoe Bakery je zaštićeni naziv. Nisu to samo cipele, nego i šalice, torbe, majice, deke… A od cipela tamo su tenisice raznih stilova, balerinke, štikle, sandale – ma jednostavno sve što ti padne na pamet!

I možda nije prva tema koju očekuješ na gastro portalu, jer ipak se radi o cipelama, ali jednostavno nismo mogli odoljeti. Jer, budimo iskreni, ove cipele uistinu izgledaju kao pravi pravcati slatkiši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoe Bakery™ (@shoebakery)

Začetnik Shoe Bakeryja je Chris Campbell, a sve se odigralo još 2013. godine. I iako izgleda kao da su ovo cipele koje ćeš nabaviti za ukras, ovo su cipele koje su itekako nosive. Na noge možeš tako staviti sladolede, šarene mrvice, ušećerene jabuke, pa i višnju na šlag.

Ma, nema potrebe dalje razglabati. Pogledaj ovaj izbor koji će ti sigurno povisiti razinu šećera u krvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoe Bakery™ (@shoebakery)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoe Bakery™ (@shoebakery)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoe Bakery™ (@shoebakery)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoe Bakery™ (@shoebakery)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.