Pogledajte kako su poznati chefovi "zakuhali" Uskrs

Marko Lukunić/PIXSELL
Društvene su mreže prepune hrane, a u moru slasnih tanjura, pronašli smo one koji su nas instantno oduševili - profile naših domaćih chefova.
Vidi originalni članak

Dani oko Uskrsa, dobro je poznato, uvijek su najslasniji. Bez obzira radi li se o finim blagdanskim zalogajima ili laganijoj hrani koja dolazi nakon najugodnijeg prežderavanja u godini, naši su se chefovi bacili na eksperimentiranje sa svježim proljetnim plodovima, a zatim sve objavili na društvenim mrežama.

Dok se Tom Gretić, chef patron zagrebačkog restorana Bistro Apetitveselio pravom francuskom omletu uz šparoge i tostirani kruh, a zatim i šarenom tanjuru prepunom povrtnog rižota, trenutačno najpoznatiji televizijski chef Ivan Pažanin okrenuo se onome što najviše voli - ribi. Lešo riba, malo maslinovog ulja, kako se Pažanin našalio na svoj račun zbog nedavnog zadirkivanja Instagramera, i tanjur odmah izgleda bolje.

Škakljivi komentari Pogledajte kako Instagrameri peckaju chefa Pažanina

 


Mate Janković ovih je dana uživao u vrhunskim sushi zalogajima, a chef novootvorenog restorana El Toro, Mario Mihelj, pak je s Instagram zajednicom podijelio fotografiju šarenog proljetnog stola koji se nekoliko trenutaka kasnije pretvorio u veselu salatu od bulgura.
 

Posjeti Gastro.hr