Špajza 18. travnja 2017.

Pogledajte kako su poznati chefovi "zakuhali" Uskrs

foto: Marko Lukunić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Društvene su mreže prepune hrane, a u moru slasnih tanjura, pronašli smo one koji su nas instantno oduševili - profile naših domaćih chefova.

Dani oko Uskrsa, dobro je poznato, uvijek su najslasniji. Bez obzira radi li se o finim blagdanskim zalogajima ili laganijoj hrani koja dolazi nakon najugodnijeg prežderavanja u godini, naši su se chefovi bacili na eksperimentiranje sa svježim proljetnim plodovima, a zatim sve objavili na društvenim mrežama.

Dok se Tom Gretić, chef patron zagrebačkog restorana Bistro Apetitveselio pravom francuskom omletu uz šparoge i tostirani kruh, a zatim i šarenom tanjuru prepunom povrtnog rižota, trenutačno najpoznatiji televizijski chef Ivan Pažanin okrenuo se onome što najviše voli - ribi. Lešo riba, malo maslinovog ulja, kako se Pažanin našalio na svoj račun zbog nedavnog zadirkivanja Instagramera, i tanjur odmah izgleda bolje.

Možda vas zanima... Pogledajte kako Instagrameri peckaju chefa Pažanina Špajza

 
 

Omlette and asparagus for lunch.

A post shared by Tom Gretic (@tomgretic) on

 

Spring time risotto.

A post shared by Tom Gretic (@tomgretic) on

 

A leso,a sporko. Fali malo maslinovog,a i to smo rijesili.

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on


Mate Janković ovih je dana uživao u vrhunskim sushi zalogajima, a chef novootvorenog restorana El Toro, Mario Mihelj, pak je s Instagram zajednicom podijelio fotografiju šarenog proljetnog stola koji se nekoliko trenutaka kasnije pretvorio u veselu salatu od bulgura.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.