Prefina savijača od vanilije, karamele i jabuke gotova za 30 minuta!

Iva Butković Tešija Foto: Isprobale smo nove šarene Ledo okruglice i savijaču s trostrukim punjenjem
Ledo je predstavio nove okruglice s dvobojnim tijestom i savijaču s čak tri punjenja, a mi smo ih odmah morale isprobati
Vidi originalni članak

Svako obiteljsko okupljanje, druženje s prijateljicama ili romantični dan s najdražom osobom još je bolji uz finu hranu. Iako uživamo u kuhanju i isprobavanju novih recepata, ponekad nam je draže jednostavno ubaciti gotov desert u pećnicu i vrijeme koje bi proveli u kuhanju provesti s najdražima. Također su tu deserti koji su prekomplicirani da ih pripremimo sami ili bi nam oduzeli previše vremena. Na našu sreću, tu je Ledo sa svojim gastro inovacijama

Okruglice s duplim punjenjem obožavamo i već smo ih puno puta isprobali, no Ledo nas je oduševio potpuno novim šarenim okruglicama koje su punjene slasnim nadjevom, ali su i napravljene od dvobojnog tijesta. Prve su to okruglice s dvobojnim tijestom, a ujedno su i najveća inovacija iz Leda nakon okruglica s duplim punjenjem. Šarene okruglice možemo pronaći u dva okusa - marelica i čokolada, a mi smo ih morale isprobati odmah.

Meko tijesto okruglica od marelice prošarano je narančastim prugicama, a punjeno je slasnim džemom, dok su čokoladne okruglice punjene čokoladnom kremom i prošarane čokoladnim tijestom. Pripremaju se brzo i jednostavno. Potrebno ih je ubaciti u vruću vodu i kuhati svega 10 minuta. Prije kuhanja ih nismo morali odmrznuti, a kako bi bile još slasnije, posipale smo ih prženim mrvicama.

Kuglice su na prvi pogled prekrasne i sigurno će oduševiti svakoga s kime ih odlučimo podijeliti. Okruglice s marelicom idealne su za ljubitelje voćnih okusa, a nama se posebno svidio slasni džem u punjenju. Čokoladne kuglice oduševit će prave čokoljupce, ne samo zbog čokoladnih prugica u tijestu nego i savršeno kremastog čokoladnog punjenja. Sigurno ćemo ih poslužiti prijateljicama kada nam dođu na druženje, a odlična su slatka zakuska i za filmsku večer. 

Još jedna odlična nova inovacija koju nam donosi Ledo je savijača s trostrukim punjenjem - vanilija, karamela i jabuke s cimetom. Pripremiti savijaču doma može biti pravi izazov, a možemo samo zamisliti kako bi bilo pripremiti ju sa čak tri punjenja. Upravo nam se zbog lake pripreme i fantastičnih okusa Ledo savijača čini kao savršen odabir za počastiti društvo na druženju ili kao snack uz kavu. 

Prije pečenja savijaču je potrebno ostaviti na sobnoj temperaturi da se odmrzne 30 minuta, a potom je peći na 180 Celzijevih stupnjeva 30 minuta. Tijekom pečenja cijeli je dom mirisao na slatke jabuke i karmelu, a savijača je bila hrskava izvana i sočna iznutra. Karamela se s jabukama i cimetom savršeno nadopunjuje, a tradicionalni okusi su odlično zaokruženi nježnom vanilijom. Ledo savijaču sigurno ćemo imati spremnu u zamrzivaču za slatka vikend druženja.

Ledo ponovno iznenađuje inovativnim proizvodima i novim dizajnom. Nakon okruglica s dvostrukim punjenjem sada je predstavio prve okruglice sa šarenim tijestom. Šarene okruglice s marelicom i okruglice s čokoladom najveća su inovacija iz Leda i prvi takav proizvod na tržištu. Savršen su odabir za druženje s prijateljima ili posebne prilike, a za sve koji vole spoj tradicije i inovativnih okusa tu je savijača s trostrukim punjenjem - vanilija, karamela i jabuka s cimetom! Idealan je odabir za svaku priliku i jednostavno se priprema. 

Posjeti Gastro.hr