Spoons and Scales blog - jedan od onih s kojeg hrana miriši preko ekrana

Instagram screenshot
Od doručka, preko ručka, pa sve do večere i slastica, Spoons&Scales, osim genijalnog imena, skriva i divne fotografije.
Vidi originalni članak

Domaća atmosfera koja prevladava na fotografskim zapisima ove blogerice podsjeća nas na mirise i okuse ručka kod bake, a ručak kod bake, znaju već svi, uvijek je dobra ideja.
 

 

Janja s bloga Spoons and Scales za sebe kaže kako je u 35. godini konačno dobila želju podijeliti svoje znanje o hrani s divnim ljudima koji danas prate njezine gastronomske pustolovine, a kolače je naučila pripremati uz pomoć svima nam omiljene kuharice - svoje mame.

"Uvijek sam pomagala mami u kuhinji uz koju sam naučila peći kolače i svoje prve ozbiljnije obroke. Kako je cijela moja obitelj voljela fino jesti, tako sam i ja postala gurman. Volim peći kolače, ali volim i isprobavati razna nova jela. Pet godina sam živjela u Engleskoj gdje sam upoznala neke nove okuse, namirnice i razna nova jela. Zato se i moj način kuhanja nekako oblikovao u tom smjeru, isprobavanjem novih okusa i začina. Volim i tradicionalna jela kakva kuha moja mama pa sam ih uz nju i sama naučila kuhati", stoji na Janjinom blogu Spoons and Scales.

 

Upravo ta ljubav prema kuhanju novih, drugačijih, ali poznatih jela i sjajne atmosferične fotografije lansirale su je u top četiri finalista u kategoriji Foto.
 

Posjeti Gastro.hr