Špajza Tražimo Gastro zvijezde 674 prikaza 22. listopada 2018.

Spoons and Scales blog - jedan od onih s kojeg hrana miriši preko ekrana

Instagram
Od doručka, preko ručka, pa sve do večere i slastica, Spoons&Scales, osim genijalnog imena, skriva i divne fotografije.

Domaća atmosfera koja prevladava na fotografskim zapisima ove blogerice podsjeća nas na mirise i okuse ručka kod bake, a ručak kod bake, znaju već svi, uvijek je dobra ideja.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad banane pocrne, ja pomislim samo na jedno ▶️ Banana bread! E, pa ovaj je najsočniji ikad! Imam neki klasični recept koji sam jučer malo doradila. Iako sam ga ovaj put radila s gluten free brašnom, jer u receptu piše da se koristi “self raising flour” (a ja sam doma imala self raising gluten free brašno), to bi kod nas bilo brašno s praškom za pecivo i soli. Odličan je uz kavu ili čaj, čak je dobar i kad se na njega namaže neki džem! Ma u raznim kombinacijama je dobar! Volite li vi banana bread? Recept je napisan u ‘IG recepti’ highlight! 😘 . . . . . #bananabread #bananabreadrecipe #glutenfree #glutenfreerecipe #homebaking #sundaybaking #iamsomartha #simpledessert #f52grams #food52 #gastrohr #zadovoljnahr #journalhr #dowhatmakesyouhappy #nytfood

A post shared by Janja Benic (@spoonsandscales_by_janjolinka) on

 

Janja s bloga Spoons and Scales za sebe kaže kako je u 35. godini konačno dobila želju podijeliti svoje znanje o hrani s divnim ljudima koji danas prate njezine gastronomske pustolovine, a kolače je naučila pripremati uz pomoć svima nam omiljene kuharice - svoje mame.

"Uvijek sam pomagala mami u kuhinji uz koju sam naučila peći kolače i svoje prve ozbiljnije obroke. Kako je cijela moja obitelj voljela fino jesti, tako sam i ja postala gurman. Volim peći kolače, ali volim i isprobavati razna nova jela. Pet godina sam živjela u Engleskoj gdje sam upoznala neke nove okuse, namirnice i razna nova jela. Zato se i moj način kuhanja nekako oblikovao u tom smjeru, isprobavanjem novih okusa i začina. Volim i tradicionalna jela kakva kuha moja mama pa sam ih uz nju i sama naučila kuhati", stoji na Janjinom blogu Spoons and Scales.

Upravo ta ljubav prema kuhanju novih, drugačijih, ali poznatih jela i sjajne atmosferične fotografije lansirale su je u top četiri finalista u kategoriji Foto.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Question for #sourdough bread bakers 🤗🍞🥖🥐 I’ve taken some time off of Sourdough bread making. After moving to a new flat, I wanted to start again. This doesn’t mean I’ve been neglecting, nor have I forgot to care for my sourdough starter, as you can all see, I have been baking my head off with sourdough galette this summer and especially for the last couple of days.... 🤗💛 I got this book @sourdoughschool from wonderful @vanessakimbell and today I have finally put my hands on it properly... HERE IS MY QUESTION; as there is no just one recipe for it, what recipe do you, my fellow sourdough bread bakers, find as the most successful one? ❤️ #sharingiscaring #sharingishappiness . . . . . #sourdough #sourdoughstarter #sourdoughstarters #sourdoughbread #sourdoughbatard #sourdoughboule #sourdoughschool #vanessakimbell #theperfectloaf #maurizioleo #sourdoughclub #sourdoughglutenfree

A post shared by Janja Benic (@spoonsandscales_by_janjolinka) on

gastro zvijezda
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.