Što o velikom finalu "Gastro zvijezde" kažu blogeri

Matija Habljak/PIXSELL
Pogledajte kako je na svečanom proglašenju "Gastro zvijezde" bilo blogerima i drugim gostima iz gastro svijeta.
Vidi originalni članak

Ovogodišnje izdanje „Gastro zvijezde“ je završilo  spektaklom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Titulu Gastro zvijezde, godišnju zalihu Zvijezdinih proizvoda i poklon bon Gorenja u vrijednosti do 20 tisuća kuna zasluženo je dobila Nasja Duplančić svojim blogom „Mama, ja sam gladan“.

Proglasili smo i pobjednike u pet kategorija, kojima su nagrade dodijelili članovi žirija Domagoj Jakopović Ribafish, Lana Klingor Mihić, Marina Knežević i Darko Kontin te predstavnik Gorenja Julijan Matulina. Najbolja ovogodišnja blogerica u području zdrave hrane je Helena Jakoliš, koja piše blog Zdravo i Slasno. U kategoriji Tradicionalna hrana pobijedila je  Nasja Duplančić blogom Mama, ja sam gladan. Slasticama je publiku osvojila Nevena Josipović s bloga Mama drama, baš kao i Sandra Rončević (O slanom i slatkom: o svemu) svojim fotografijama. U kategoriji Video najviše je glasova dobila Ena Kokanović za svoj svestrani blog Foodgasm by Ena.

 

GASTRO ZVIJEZDA 2018. Gastro zvijezda: Odabrali smo pet najboljih blogera regije!

 

Fotografije svečanog proglašenja već smo podijelili s vama, no ne smijemo zaboraviti ni na one koje su gosti objavili na društvenim mrežama. Otkrijte što su blogeri fotkali tijekom večeri, ali i što su pisali kad su se dojmovi malo slegli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjeti Gastro.hr