Špajza Gastro zvijezda 28. studenoga 2018.

Što o velikom finalu "Gastro zvijezde" kažu blogeri

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Pogledajte kako je na svečanom proglašenju "Gastro zvijezde" bilo blogerima i drugim gostima iz gastro svijeta.

Ovogodišnje izdanje „Gastro zvijezde“ je završilo  spektaklom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Titulu Gastro zvijezde, godišnju zalihu Zvijezdinih proizvoda i poklon bon Gorenja u vrijednosti do 20 tisuća kuna zasluženo je dobila Nasja Duplančić svojim blogom „Mama, ja sam gladan“.

Proglasili smo i pobjednike u pet kategorija, kojima su nagrade dodijelili članovi žirija Domagoj Jakopović Ribafish, Lana Klingor Mihić, Marina Knežević i Darko Kontin te predstavnik Gorenja Julijan Matulina. Najbolja ovogodišnja blogerica u području zdrave hrane je Helena Jakoliš, koja piše blog Zdravo i Slasno. U kategoriji Tradicionalna hrana pobijedila je  Nasja Duplančić blogom Mama, ja sam gladan. Slasticama je publiku osvojila Nevena Josipović s bloga Mama drama, baš kao i Sandra Rončević (O slanom i slatkom: o svemu) svojim fotografijama. U kategoriji Video najviše je glasova dobila Ena Kokanović za svoj svestrani blog Foodgasm by Ena.

 

Možda vas zanima... Gastro zvijezda: Odabrali smo pet najboljih blogera regije! Špajza

 

Fotografije svečanog proglašenja već smo podijelili s vama, no ne smijemo zaboraviti ni na one koje su gosti objavili na društvenim mrežama. Otkrijte što su blogeri fotkali tijekom večeri, ali i što su pisali kad su se dojmovi malo slegli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad komunikatorice godine ostane bez teksta 😂 Jos ne vjerujem da sam pobjednica u kategoriji Zdrava i veg.hrana.Veliko hvala od srca svima koji su me podrzali ❤ Dolazak do ovakve pozicije mi je znak priznanja i podrske ljude koji me godinams prate i drago mi je da sto vise raste interes ljudi za zdravom prehranom.Ovu nagradu posvecujem dvima obitelji= mojim ukucanima i mojoj zajednici bezgl.recepti @udrugacelivita Cestitke finalnoj pobjednici @mamajasamgladan , kolegici iz slastica @_mama_drama , kolegici iz videa @foodgasmgramm , i naravno najb.fotografije @oslanomislatkom A portalu @gastrohr veliko hvala na odlicnom projektu #gastrozvijezda #gastro #zvijezda #gorenje #zdravahrana #vegeterijanskaprehrana #bezglutena #zdravoislasno #bezglutena #celivita#pravahrana #realfood #nutrition #sanjar #borac #celijakija #zdravlje #food #glutenfree #vegan

A post shared by helena (@zdravoislasno) on

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.