Što se pilo na svadbi Vedrana Ćorluke

Marko Ristić
Imali smo svog čovjeka na pravome mjestu, pa smo zamolili poznatog koktel majstora Marka Ristića da nam ispriča što se pilo na nedavnoj svadbi našeg Vatrenog!
Vidi originalni članak

Marko Ristić (na slici s Lukom Modrićem), barmen i koktel majstor te vlasnik poznatog lokala Šumi more na plaži u Puli, javio nam se sa svadbe sa slikama i objasnio što se najviše pilo:

"Najviše je išao Queenspark Swizzle (Angostura rum star 7 godina, svježa limeta, menta, šećerni sirup i Angostura aromatic bitter), Portobello Grapefruit (Portobello Gin u kombinaciji s premium tonicom, svježim grejpom i Darjeeling chamomile bitterom) i Amore Amaro (gorka ljubav) sa sastojcima: amaro angostura, angostura aromatic bitter, svježa limeta i šećerni sirup."

Nadamo se da su se svi dobro proveli kao na slikama, kao i da ćete i vi uskoro napraviti nešto slično. Mislimo na koktele...

Naravno, u predivnoj, jedinstvenoj Stanciji Meneghetti, pilo se još i Meneghetti pjenušavo vino za početak, zatim Macallan whisky, i još puno, puno toga finoga. Zaslužili su, zar ne?

Uživajte u ljetu!

 

Posjeti Gastro.hr