Marko Ristić (na slici s Lukom Modrićem), barmen i koktel majstor te vlasnik poznatog lokala Šumi more na plaži u Puli, javio nam se sa svadbe sa slikama i objasnio što se najviše pilo:
"Najviše je išao Queenspark Swizzle (Angostura rum star 7 godina, svježa limeta, menta, šećerni sirup i Angostura aromatic bitter), Portobello Grapefruit (Portobello Gin u kombinaciji s premium tonicom, svježim grejpom i Darjeeling chamomile bitterom) i Amore Amaro (gorka ljubav) sa sastojcima: amaro angostura, angostura aromatic bitter, svježa limeta i šećerni sirup."
Nadamo se da su se svi dobro proveli kao na slikama, kao i da ćete i vi uskoro napraviti nešto slično. Mislimo na koktele...
Naravno, u predivnoj, jedinstvenoj Stanciji Meneghetti, pilo se još i Meneghetti pjenušavo vino za početak, zatim Macallan whisky, i još puno, puno toga finoga. Zaslužili su, zar ne?
Uživajte u ljetu!