Špajza 25. srpnja 2018.

Što se pilo na svadbi Vedrana Ćorluke

foto: Marko Ristić
gastro postao gastro.24sata.hr
Imali smo svog čovjeka na pravome mjestu, pa smo zamolili poznatog koktel majstora Marka Ristića da nam ispriča što se pilo na nedavnoj svadbi našeg Vatrenog!

Marko Ristić (na slici s Lukom Modrićem), barmen i koktel majstor te vlasnik poznatog lokala Šumi more na plaži u Puli, javio nam se sa svadbe sa slikama i objasnio što se najviše pilo:

 | Author: Marko Ristić foto: Marko Ristić

"Najviše je išao Queenspark Swizzle (Angostura rum star 7 godina, svježa limeta, menta, šećerni sirup i Angostura aromatic bitter), Portobello Grapefruit (Portobello Gin u kombinaciji s premium tonicom, svježim grejpom i Darjeeling chamomile bitterom) i Amore Amaro (gorka ljubav) sa sastojcima: amaro angostura, angostura aromatic bitter, svježa limeta i šećerni sirup."

 | Author: Marko Ristić foto: Marko Ristić  | Author: Marko Ristić foto: Marko Ristić

Nadamo se da su se svi dobro proveli kao na slikama, kao i da ćete i vi uskoro napraviti nešto slično. Mislimo na koktele...

 | Author: Marko Ristić foto: Marko Ristić Naravno, u predivnoj, jedinstvenoj Stanciji Meneghetti, pilo se još i Meneghetti pjenušavo vino za početak, zatim Macallan whisky, i još puno, puno toga finoga. Zaslužili su, zar ne?

 | Author: Marko Ristić foto: Marko Ristić Uživajte u ljetu!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.