Tko će biti Gastro zvijezda? Počinje drugi krug – a važan je i tvoj glas

Freepik Glasaj za svog favorita i možda baš ona ili on postane Gastro zvijezda 2022:!
Nakon što ste nam pomogli odabrati kandidate koji će ući u drugi krug natjecanja za Gastro zvijezdu 2022., sad možete odabranima pomoći da postanu pobjednici kategorija, a samo jedan osvaja titulu Gastro zvijezde 2022.
Vidi originalni članak

Prvi krug natjecanja za Gastro zvijezdu je iza nas! Najprije smo uz pomoć stručnog žirija odabrali one koji će se predstaviti svojim uradcima. I oni su to učinili – najfinijom hranom, u najboljem svjetlu. Svi su redom ispunili zadatak koji je pred njih stavljen, a sve je bilo ispunjeno finom klopom, smijehom i zabavnim trenutcima, a vi ste glasali i odlučili tko su superfinalisti. A sad je vrijeme za veliku završnicu!

U drugom krugu glasanja ponovno ključnu ulogu igraš i – ti. Tvoj glas može odlučiti tko će biti pobjednik kategorije, a nakon završetka glasanja čitatelja stručni žiri će također još jednom dati svoje bodove i zajedno ćemo odlučiti tko je Gastro zvijezda 2022. To nije mala stvar, jer ta titula donosi gastro blogeru koji ju ponese nove prilike za suradnju i promociju, kako s drugim gastro blogerima, tako i s našim portalom missGASTRO, a svemu tom pomažu i partneri projekta Gorenje i Metro. U svakom slučaju, dobro dođe imati titulu Gastro zvijezde kraj svog imena.

Natjecatelji su podijeljeni u četiri kategorije, a evo koji natjecatelji imaju priliku ponijeti titulu Gastro zvijezde 2022. u drugom krugu glasanja:

Tradicionalna hrana:

  • Sandra Rončević
  • Zrinka Janković

Zdrava i vege hrana:

  • Tina Uglješić
  • Luna Džidić

Slastice:

  • Mile Butorac
  • Anamarija Habuš

Posebna kategorija: Najbolji kadar:

  • Marija Herjavić Jerkić
  • Valentina Bešen

Dakle, sve što trebaš napraviti je otvoriti stranicu Gastro zvijezde i glasati za svoje favorite! Na našem portalu možeš pronaći recepte koje su nam kandidati pripremili, pa ih pokušati pripremiti, ali i procijeniti, pa na temelju tog glasati.

Požuri, završnica je iza ugla, a ti sigurno imaš svog favorita!

Posjeti Gastro.hr