Uživaj uz toplu šalicu novih okusa omiljenog čaja

Promo
Topao napitak u omiljenoj šalici koji ispunjava početak i kraj svakog dana zove se čaj. U užurbanom tempu života često zaboravljamo, ali za odličan osjećaj koji čaj pruža potrebno je samo par minuta.
Vidi originalni članak

Odaberite omiljeni okus čaja, ovisno o dobu dana i potrebi, dodajte ga u vruću vodu i za nekoliko minuta bogati miris raširit će se vašim uredom ili domom.

Podravka čajevi pružaju vam energiju, veselje, ugodu, ali i ostale benefite kao što je neophodna hidratizacija. Svaka nova kombinacija mirisnog voća i blagotvornog bilja omogućuje da svoj izbor čaja prilagodite svakom trenutku, ali i svojoj osobnosti.

 

 

Miris čaja, miris tvoje osobnosti

Kako bismo vaš ritual pretvorili u pravu avanturu otkrivanja bogatih okusa i mirisa, s posebnom smo pažnjom osmislili aroma omotač. On omogućuje svakoj filtar vrećici da svoju jedinstvenu, punu aromu oslobodi tek kad dotakne vodu i vašu najdražu šalicu.

Aroma omotač učinit će doživljaj ispijanja Podravka čajeva još boljim. Znamo da volite čaj jer vam život oboji okusima i mirisima, no koji su čajevi stvoreni baš za vas? Riješite test u nastavku i otkrijte koji čajevi odgovaraju vašem životnom stilu!

Zagrijavanje u hladnim danima

Osim neponovljivog užitka koji nam donosi sam ritual ispijanja, čajevi imaju i iznimno pozitivan učinak na naše tijelo. Dobro znanom plodu šipka dodali smo čak pet vrsta fino mljevenih ljekovitih biljaka i stvorili karakterističnu, opojnu aromu Planinskog čaja.

Pripremite ga najmilijima ili samo sebi, čistog ili uz žličicu domaćeg meda i limuna te poslužite uz doručak ili prije počinka. Kako god u njemu uživali, sasvim je sigurno da će vas već prvi gutljaj okrijepiti, zagrijati iznutra, ali i blagotvorno djelovati na vašu probavu!

 

 

Miris zime u svakoj vrećici čaja

Jeste li primijetili kako uz hladne mjesece vežemo najviše mirisnih uspomena? Zimu tako ispunjavamo upečatljivim mirisima cimeta, klinčića, đumbira i limuna, od kojih pripremamo razna primamljiva jela i slastice. A užitak koji donosi ispijanje čaja u krugu obitelji i prijatelja ima posebno mjesto u našim srcima.

Ako uživate u đumbiru, ali i otkrivanju novih kombinacija okusa, ove zime obiteljske trenutke ispunite upečatljivom aromom Vrućeg đumbira s limunom. Mješavina biljnog čaja obogaćena je limunom i đumbirom, ali i nizom B vitamina koji jačaju imunitet i bude energiju.

Odigrajte naš kviz i uživajte u novim Podravka čajevima.

 

Posjeti Gastro.hr