zimski klasik
Pronađeno 41 rezultata za tag „
Podravka
”
zimski klasik
Sarma je kraljica zime, a uz ovaj recept pripremiti ju mogu baš svi
Zima je stigla, a s njom i najdraži razlog za ostanak kod kuće – miris lonca punog sarme koja polako krčka, baš kao nek…
Mala škola grilla
Najbolji trikovi za savršen grill
Ljubitelje dobrog roštilja sigurno će zanimati savjeti gastro blogera Vedrana Boškovića koji je, slobodno možemo reći -…
Mala škola grilla
Imamo recept za najukusniju marinadu zbog koje se meso doslovno topi u ustima
Mariniranje je važan preduvjet da meso u konačnici bude sočno, mekano i ukusno. Svatko ima omiljenu kombinaciju začina …
Ukusna i zdrava!
Školica kuhanja: Najbolje tajne roštilja na jednom mjestu!
Ovo ljeto donosimo malu Školicu kuhanja posvećenu pravoj ljetnoj uživanciji - roštilju. Naši blogeri će s tobom podijel…
Mala škola grilla
Vedran Bošković otkriva kako pripremiti povrće na grillu i koje pogreške izbjeći
Food bloger Vedran Bošković, autor bloga Začinjeno s ljubavlju, otkrio nam je nekoliko savjeta za najukusnije povrće na…
tajna je u marinadi
Sočna pileća prsa s grila - savršeno ljetno jelo!
Food bloger Vedran Bošković, autor bloga Začinjeno s ljubavlju, osmislio je odličan ljetni recept za grill zabave na ot…
Čuvajte okoliš!
Dva neodoljiva zdrava recepta za brzi i prefini ručak zbog kojih će mnogi zabor…
Sve više osoba okreće se namirnicama biljnog podrijetla - zbog zdravlja i očuvanja okoliša. Sada je pravo vrijeme za to…
Tehnologija i hrana
Podravka lansirala Coolinarika Video Baker aplikaciju, preuzelo ju već gotovo 1…
Coolinarika, omiljena regionalna web destinacija za sve ljubitelje hrane i kulinarskih trendova, korisnicima sada nudi …
Gastro duel
Jesensko varivo od leće i slanutka uz flatbread
Hladno vrijeme poziva na zdjelicu variva. Ne kažemo da ćemo cijelu jesen jesti variva, ali nekako su nam ona omiljeni i…
Volimo narančasto
Povrtno varivo s bundevom, batatom i kurkumom za jesen u punom jeku
Probali smo jedno, probali smo drugo, ali kombinacija bundeve i batata nam rijetko padne na pamet. Pravo je vrijeme da …
Okus mora na tanjuru
Hobotnica s krumpirima i povrćem iz pećnice koju jednostavno morate probati
Možda je kupanju i sunčanju došao kraj, no loše vrijeme (na sreću) ne dirigira naš jelovnik pa smo odlučili još neko vr…
Ljubav ide kroz želudac
Isprobaj genijalan recept chefa Marka Palfija za odrezak Wellington
Priredi svojoj voljenoj osobi Valentinovo za pamćenje - iznenadi je romantičnom večerom za dvoje! Chef Marko Palfi pred…
okusi djetinjstva