Ljetno predvečerje, dobra ekipa i roštilj - ima li bolje kombinacije? Ima, ukoliko se oboružate slasnim umacima koji će se savršeno spariti s vašim jelima sa žara i stručnim tajnama majstora kuhinje. Da bi svaki roštilj bio zamamna delicija ovo ljeto, donosimo Školicu kuhanja na temu roštilja gdje naši Gastrolovci, Vedran Bošković i Tanja Pastuović Klaić dijele genijalne recepte, ali i tajne roštilja. Povrće, meso, ali i voće - sve se to savršeno sljubljuje s aromom dima, a kako najstručnije marinirati meso, grilati voće i povrće i s čim ga iskombinirati otkrit ćeš u najnovijoj Školici kuhanja powered by Podravka.
U ovom izdanju Školice otkrit ćeš i nove Podravka BBQ umake, od slatkih, do klasičnih i ljutih, svako nepce će pronaći svoj omiljeni okus. Zato, nauči sve trikove, otkrij nove okuse umaka i uživaj u kraljevskom roštilju ovo ljeto!