Recepti Najbolje tajne roštilja 04. kolovoza 2023.

Školica kuhanja: Najbolje tajne roštilja na jednom mjestu!

foto: Unsplash

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ovo ljeto donosimo malu Školicu kuhanja posvećenu pravoj ljetnoj uživanciji - roštilju. Naši blogeri će s tobom podijeliti genijalne recepte za roštilj, umake, ali i otkriti najbolje tajne grilla koji uvijek uspijeva!

Ljetno predvečerje, dobra ekipa i roštilj - ima li bolje kombinacije? Ima, ukoliko se oboružate slasnim umacima koji će se savršeno spariti s vašim jelima sa žara i stručnim tajnama majstora kuhinje. Da bi svaki roštilj bio zamamna delicija ovo ljeto, donosimo Školicu kuhanja na temu roštilja gdje naši Gastrolovci, Vedran Bošković i Tanja Pastuović Klaić dijele genijalne recepte, ali i tajne roštilja. Povrće, meso, ali i voće - sve se to savršeno sljubljuje s aromom dima, a kako najstručnije marinirati meso, grilati voće i povrće i s čim ga iskombinirati otkrit ćeš u najnovijoj Školici kuhanja powered by Podravka. 

U ovom izdanju Školice otkrit ćeš i nove Podravka BBQ umake, od slatkih, do klasičnih i ljutih, svako nepce će pronaći svoj omiljeni okus. Zato, nauči sve trikove, otkrij nove okuse umaka i uživaj u kraljevskom roštilju ovo ljeto!  

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.