PIZZA + PIVO = DOBITNA K… Vodimo te na radionicu izrade najfinije pizze! Osvoji dvije ulaznice za radionicu s Vedranom Boškovićem koji će te naučiti mijesiti i preklapati tijesto, kao i naprav… Native sadržaj
Začinjeno s ljubavlju Recept za brzu ljetnu večeru koju priprema Vedran Bošković Naš Gastrolovac Vedran Bošković, jedan od najpoznatijih hrvatskih food blogera i autor bloga "Začinjeno s ljubavlju", p… Recepti
Mala škola grilla Najbolji trikovi za savršen grill Ljubitelje dobrog roštilja sigurno će zanimati savjeti gastro blogera Vedrana Boškovića koji je, slobodno možemo reći -… Recepti
Mala škola grilla Imamo recept za najukusniju marinadu zbog koje se meso doslovno topi u ustima Mariniranje je važan preduvjet da meso u konačnici bude sočno, mekano i ukusno. Svatko ima omiljenu kombinaciju začina … Recepti
Ukusna i zdrava! Školica kuhanja: Najbolje tajne roštilja na jednom mjestu! Ovo ljeto donosimo malu Školicu kuhanja posvećenu pravoj ljetnoj uživanciji - roštilju. Naši blogeri će s tobom podijel… Recepti
Mala škola grilla Vedran Bošković otkriva kako pripremiti povrće na grillu i koje pogreške izbjeći Food bloger Vedran Bošković, autor bloga Začinjeno s ljubavlju, otkrio nam je nekoliko savjeta za najukusnije povrće na… Recepti
Dolazi na tvoja vrata Odmori se od kuhanja i osvoji večeru koju će ti pripremiti Vedran Bošković! Zadnja stvar koju želiš raditi tijekom ljeta je stajati pored vrućeg štednjaka dok pripremaš večeru? Vrijeme je da se o… Najave
slatka tradicija Tačkrle s pekmezom od šljiva mirišu na slavonska ljeta Meko tijesto s krumpirom punjeno pekmezom od šljiva neodoljivo podsjeća na djetinjstvo, pojašnjava gastro bloger Vedran… Recepti