Počelo je blagdansko vrijeme, koje je uvijek u znaku dobrog društva, bližnjih i fine hrane. Tako nastanu čarobni trenuci, a još su posebniji kad s društvom možete isprobati nešto potpuno novo i proživjeti nezaboravno iskustvo. Donosimo ti aktivnost idealnu za ljubitelje pizze i piva, koji uživaju naučiti nešto novo - radionice pripreme pizze.
Staropramen pivo i Vedran Bošković tijekom prosinca organiziraju jedinstvene Staropramen pizza radionice, gdje ćeš naučiti kako savršeno spojiti pivo i pizzu te čak koristiti pivo kao tajni sastojak u pripremi. Na radionicama te čeka omiljeni food bloger Vedran Bošković s kojim ćeš naučiti kako se mijesi tijesto, kako se preklapa i koliko dugo mora odmarati. Dok se tijesto odmara, polaznici radionice će pripremati umak, a zatim razvlačiti tijesto i ispeći svoje vrhunske pizze 'za prste polizati'.
Radionice će se održavati 10. i 16. prosinca u zagrebačkom Studiju Kotluša (Petrinjska ul. 83) s početkom u 18 sati, a ako želiš biti dio sretnika koji će učiti sami peći pizze koje će kasnije i degustirati uz Staropramen pivo, ispuni našu anketu i smisli koga ćeš povesti sa sobom. Osam dobitnika će osvojiti po dvije ulaznice, jednu za sebe i jednu za pratnju. Jedino što trebaš je odgovoriti na pitanje OVDJE ili u anketi u nastavku, a nagrađujemo one najkreativnije. Prijave traju do petka u 16:00, kada proglašavamo dobitnike - sretno!