Špajza 24. prosinca 2022.

Podravka lansirala Coolinarika Video Baker aplikaciju, preuzelo ju već gotovo 10 tisuća korisnika

Riječ je o zabavnom i praktičnom alatu za snimanje video recepata popularnog vertikalnog formata te mjestu koje obiluje beskrajnom inspiracijom za pripremanje hrane foto: Podravka
gastro postao gastro.24sata.hr
Coolinarika, omiljena regionalna web destinacija za sve ljubitelje hrane i kulinarskih trendova, korisnicima sada nudi atraktivnu aplikaciju za snimanje i uređivanje video recepata, ali i beskrajnu inspiraciju

Kada su moderno kulinarstvo i digitalni noviteti u pitanju, Podravka i Coolinarika oduvijek postavljaju trendove na domaćem i regionalnom tržištu.

Osluškujući potrebe potrošača, a kako bi ove blagdane učinila još zabavnijima te još jače povezala digitalne trendove i ljubav prema hrani, Podravka je razvila praktičnu i jednostavnu Coolinarika Video Baker aplikaciju koja obiluje beskrajnom food inspiracijom, a u samo tri tjedna skupila je gotovo 10.000 preuzimanja.

Riječ je o zabavnom i praktičnom alatu za snimanje video recepata popularnog vertikalnog formata te mjestu koje obiluje beskrajnom inspiracijom za pripremanje hrane. Mobilna aplikacija Coolinarika Video Baker u nekoliko jednostavnih koraka omogućuje kreiranje vlastitog video recepta. Na jednom mjestu video se može snimiti, urediti, opremiti naljepnicama, glazbenom podlogom i glasovnim zapisom. Sva jela unutar aplikacije mogu se pretraživati po namirnici i težini pripreme.

 | Author: Podravka Podravka je razvila praktičnu i jednostavnu Coolinarika Video Baker aplikaciju koja obiluje beskrajnom food inspiracijom foto: Podravka

Stoga vas pozivamo da aplikaciju besplatno preuzmete sa Google Play ili Apple mobilne trgovine i nikad lakše snimite svoj prvi recept. Svoj zabavan video uradak lako možete podijeliti sa svojim prijateljima putem opcije Dijeli (Share) ili ga objaviti na svom Instagram i TikTok kanalu  te oduševiti sve ljubitelje ukusnih zalogaja.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.