Varionica je s prestižnog natjecanja ponijela tri zlata!

Varionica brewery website (www.varionica.com)
Varionica je ponosno osvojila tri ugledne nagrade na ovogodišnjem prestižnom natjecanju European Beer Challenge!
Vidi originalni članak

Varionica je craft pivovara koju čini ekipa entuzijasta i profesionalaca okupljenih oko misije stvaranja vrhunskih i kreativnih craft piva, a hrvatskoj craft beer revoluciji pridružili su se na samim počecima craft beer pokreta, 2014. godine. Inovativnost, kreativnost i kvaliteta Varionice prepoznata je na domaćoj, ali i svjetskoj gastro sceni. 

Na najprestižnijem i najstrožem natjecanju craft piva European Beer Challenge u Londonu, Varionica je osvojila četiri zlatne medalje! Njihova tri piva, Deep Dive IPA, Neon Stout i Siesta Session IPA osvojila su četiri zlatne medalje (Deep Dive IPA osvojila je dvostruko zlato).

European Beer Challenge perjanica je pivskih natjecanja, a najbolje svjetske craft pivovare s ponosom šalju svoja piva upravo na taj godišnji ogled snaga. Ove godine u Londonu se ocjenjivalo nekoliko tisuća piva iz 39 zemalja. Nagrada za izvrsnost  za nešto proizvedeno vlastitim rukama, trudom i umom zaista je najbolja potvrda kvalitete, a mi od srca čestitamo kreativnoj ekipi iz Varionice.

Za sve koje žele uvjeriti u kvalitetu Varioničnih piva, dobra je vijest da su ona dostupna u svim većim supermarketima, restoranima i na web shopu Varionice

Posjeti Gastro.hr